Naslovna VESTI PSI Ovo su najšašavije rase pasa koje će vam ukrasti srce

Ovo su najšašavije rase pasa koje će vam ukrasti srce

0

Svi psi su priča za sebe i svaki ima svoju ličnost, ali postoje neke rase koje su često smešnije i zabavnije od drugih. Neke rase su pravi klovnovi psećeg sveta, uvek spremni da se igraju i da nam izmame osmeh svojim ludorijama. Ukoliko tražite štene koje je uvek spremno da se zabavlja, bacite pogled na sledeće rase, sigurno će vam ukrasti srce.

ukrasti petface1. Engleski buldog

Engleski buldog je krupan, nizak i naboran pas poznat po svom neverovatnom temperamentu. Oni su pravi porodični psi i aktivni su toliko da prate tempo svojih vlasnika, ali i dovoljno lenji da se mogu često naći kako leže i hrču negde u kući.

Pročitajte još: Predstavljamo vam najčupavije i najdlakavije rase pasa

  1. Bokser

Bokser je veoma šašav pas koji voli da se igra. Vlasnici mnogo vole ovu rasu zbog svoje entuzijastične ličnosti i stlne spremnosti da se igraju i zabavljaju okolinu.

3. Francuski buldog

Ova rasa je manja od svog engleskog rođaka, ali ima nešto od njegove ličnosti. Mnogi obožavaju ovu rasu zbog bleskastog izhleda i zabavnog karaktera.

ukrasti petface4. Jorkširski terijer

Iako veoma mali, jorkširski terijer ima veliku ličnost. Ovi mali terijeri su uporni i bleskasti, a nisu popularni samo zbog svog izgleda, već i zbog ludorija koje prave. Veoma su aktivni zbog čega će vlasnici uvek biti spremni da im pruže igračke, ali i da se ludo zabave u društvu ovih mališana.

5. Mops

Maleni zafrkant sa ogromnim srcem. Ovi šašavi psići su smešni čak i kada mirno spavaju i hrču na kauču. Ova rasa je veoma razigrana, društvena i obožava zabavu. Savršeni su ljubimci za one koji žele malog psa koji može dosta toga da ponudi.

Pročitajte još: Ove rase pasa su proglašene za najveće maze na svetu!

ukrasti petface

ukrasti petface

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstKujica Violet provela je celi svoj život na lancu, a onda joj je jedna žena spasila život!
Sledeći tekstHrvatsku potresa skandal: Poznati političar i član Evropskog parlamenta silovao pse?

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime