Naslovna VESTI PSI Posredstvom interneta, spašen je pas koji je ostao vezan za drvo u...

Posredstvom interneta, spašen je pas koji je ostao vezan za drvo u sred poplave!

0
vezan za drvo petface

vezan za drvo: U Gonazlesu, koji se nalazi u državi Luizijani, kao i kod nas, aktuelna tema su poplave. Sasvim slučajno, naišli smo na ovog mališana, koji ostavljen vezan za drvo pri nadolazećem novou vode. Srećom, ovog psa je ugledala prava osoba, zahvaljujući kojoj je on spašen strašne sudbine koja je mogla da ga zadesi.

Pročitajte još: UŽIVO IZ ČAČKA: U poplavama evakuisano preko 400 ljudi, a oni NISU hteli bez psa!

vezan za drvo petface Ova fototgrafija je podeljena na društvenim mrežama, a na osnovu nje nije teško zaključiti da je pas na ivici toga da se preda. Naime, on sedi pogrbljen, tužno gledajući oko sebe nivo vode koji ne prestaje da raste. Samo zahvaljujći ovoj fotografiji, Humane Society je uspelo da razazna na kojoj se to lokaciji ovaj mališan nalazi. Na to mesto je poslata patrola, a šerif na toj adresi nije uspeo nikoga da pronađe. Ono što je njemu srećom pošlo za rukom je da psa oslobodi. Potom je zamenik šerifa stupio u konakt sa rođakom vlasnika, koji je psa sklonio na suvo.

Pročitajte još: SREMSKA MITROVICA: Čovek ostavio psa vezanog za drvo u centru grada! (FOTO)

Pomisao na to šta je moglo da usledi da ovaj pas koji je vezan za drvo nije spašen, naveo je građane Luizijane da pokrenu peticiju kojom se zahteva zabrana vezivanja pasa u dvorištima. Do sada je prikupljeno oko 18.000 potpisa za samo nekoliko dana, a peticija će biti prosleđena gradonačelniku na razmatranje.

Pročitajte još: VRLO VAŽNO, PODELITE: Kako da evakuišete ljubimce usled poplava?

Mi se nadamo da će ova peticija biti prevedena i u zvaničnu odluku, a još više se nadamo da će među ljudima porasti svest o tome da su i životinje bića koja osećaju strah i nemoć, a da vezivanje životinja, posebno u situacijama vremenskih nepogoda dovodi njihov život u pitanje.

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstURADITE KVIZ I SAZNAJTE: Koliko volite svog psa?
Sledeći tekstSREĆNO, MLADENCI: Svadba dva psa okupila više od 5 hiljada ljudi!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime