Naslovna VESTI PSI NESHVATLJIVO: Sara (37) izjavila da “nije primetila” da joj pas umire od...

NESHVATLJIVO: Sara (37) izjavila da “nije primetila” da joj pas umire od gladi!

0
gladi petface

Kada je pronađena, ženka nemačkog ovčara je umirala od gladi. Imala je samo nešto više od 7 kilograma! Kvini, kako se zvala, bila je vlasnički pas, a njeni neodgovorni vlasnici Ričard i Sara šokirali su policiju svojim izjavama!

TIJANA: „U azilu u Rumi se dešavaju strašne stvari. Psi umiru gladni i žedni“!

Naime, Kvini je živela sa Sarom i Ričardom, bračnim parom kog patnja njihovog kućnog ljubimca očito nimalo nije zanimala. Čak štaviše, Ričard je već bio poznat zbog sličnog ponašanja prema životinjama. Zbog toga je dobio i desetogodišnju zabranu posedovanja životinja i bio je kažnjen jednom godinom rada za opšte dobro. Sada je i njegova supruga Sara (37) dobila prijavu zbog mučenja ove jadne životinje.

gladi petface

Inspektor koji je posetio njihov dom bio je šokiran kad je video koliko je kujica Kvini mršava. Bukvlano je umirala od gladi, rebra su joj se jasno videla i bilo je samo pitanje vremena kad će uginuti. Odvedena je veterinaru, ali on nažalost nije imao izbora, morao ju je uspavati kako bi joj skratio muke.

Krivična prijava protiv vlasnice malene Mie, koja ju je izgladnjivala! (VIDEO)

gladi petface

Ono što je inspektora najviše šokiralo bila je izjava neodgovorne vlasnice, koja je rekla da nije ni primetila da joj kujica umire od gladi. Rekla mu je kako ju je hranila dva puta dnevno, pa joj se tako kilaža često menjala.

S druge strane, stručnjaci koji su radili na autopsiji potvrdili su da se u ovom slučaju radilo o namernom izgladnjivanju psa.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.