Naslovna VESTI PSI 50.000 POTPISA ZA SPAS BADIJA: Pit bull koji je spasio dečaka iz...

50.000 POTPISA ZA SPAS BADIJA: Pit bull koji je spasio dečaka iz reke NEĆE BITI USPAVAN!

0

Juče je kao eksplozija odjeknula vest o neverovatnom gestu jednog pit bulla iz Australije. Da podsetimo, on je sprečio majku da utopi svog sina!

HEROJ: PAS, pit bul, spasio dečaka (9) kog je mama pokušala da udavi!

Iako se verovalo da je spasio dečaka od utapanja, pit bull Badi je bio u opasnosti da bude USPAVAN! Na dečaku su pronađeni tragovi ugriza koji su nastali dok ga je Badi vukao daleko od majke, koja mu je htela nauditi. Dečak se trenutno leči od ugriza, ali su upravo zbog toga nadležni uhvatili Badija. Sve se trebalo nažalost završiti eutanazijom ovog heroja!

Međutim, na Internetu se ubrzo pojavila peticija, koja je skupila preko 50.000 potpisa pa je policija naredila da se pas pusti na slobodu i vrati vlasnici.

USPAVAN petface

– Samo želim da javim da se naš Badi vraća kući, napisala je njegova vlasnica na stranici na kojoj je pokrenuta peticija.

INSTIKTIVNO: Pas uskočio u vodu i spasio dečaka, koji se nije ni davio! (VIDEO)

Badi, nažalost nije  bio ni čipovan i registrovan, pa su vlasti napravile sporazum sa vlasnicom da će ga vratiti kada se to reši!

Baka preživelog dečaka izjavila je kako i sama ima psa slične rasei kako zna da je Badi samo pokušao da spasi dete, jer mu je to u prirodi.

– Zahvaljujući hrabrosti ovog psa, jedan od mojih unuka je preživeo, rekla je baka!

BRAVO BADI!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.