Naslovna VESTI PSI UŽAS U STEPOJEVCU – Svirepo ubijanje pasa.

UŽAS U STEPOJEVCU – Svirepo ubijanje pasa.

0
Užas u Stepojevcu

Više nema smisla postaviti pitanje – šta to radite ljudi? Pitanje se ne postavlja ljudima već osobama koje to apsolutno ne dotiče. Mučenje i ubijanje pasa je postalo svakodnevnica, a neki, kao da se nadmeću u tome ko će zverstvo učiniti na svirepiji i grozomorniji način.

Užas u Stepojevcu

Na Fejsbuku je nedavno osvanula uznemirujuća objava koja opisuje užas koji se dogodio u Stepojevcu nadomak Beograda.

Pročitajte i ovu priču: IZNEVEREN i ODBAČEN od onih koje je BEZGRANIČNO VOLEO!

Kada je dobila poziv i dojavu da se u Stepojevcu dogodio pravi masakr pasa Sandra Kuzevski se odmah uputila na lice mesta. Kada je stigla do dvorišne kuće zatekla je policiju koja je vršila uviđaj. Ispred kuće, na stepenicama sedeo je stariji čovek, za kojeg se sumnja da je izvršio ovo nedelo. Nije delovao nimalo zabrinuto niti uznemireno.

Užas u Stepojevcu

Jedan pas je već bio mrtav. Očevici kažu da ih je čovek krvnički tukao i na kraju udarao sekirom. Drugi pas je još davao znake života. Sandra je insistirala da joj predaju psa kako bi mu se ukazala pomoć i na kraju je uspela.

Užas u Stepojevcu

Pročitajte i ovu priču: DA SRCE PREPUKNE: Sam na svetu ima samo jednu poruku!

Pas Žuća je pregledan u ambulanti i ustanovljene su brojne povrede. Noge su mu bile vezane žicom, a po glavi i telu su se nalazile brojne povrede koje su nanete tupim predmetom. Činilo se da je Žuća imao sreće jer ga mučitelj nije udario oštricom sekire. Nažalost, povrede su bile previše ozbiljne. Žuća nije izdržao, uginuo je.

Užas u Stepojevcu

Svedoci i komšije kažu da ovaj čovek ima podužu istoriju mučenja i ubijanja životinja. Uglavnom se radilo o mačkama koje je lovio surovim zamkama ali bilo je i pasa među njegovim žrtvama. I tako dolazimo do stalno ponavljanog pitanja. Dokle ovako? Dokle ćemo biti svedoci mučenja i ubijanja bez da reagujemo i pokušamo da pomognemo. Dokle ćemo gledati i ćutati. Kada ćemo početi da prijavljujemo zločine? Kada će nadležni početi da sprovode i primenjuju zakone?

Izvor:  Facebook Sandra Kuzevski Foto: Sandra Kuzevski

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

 

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstIZNEVEREN i ODBAČEN od onih koje je BEZGRANIČNO VOLEO!
Sledeći tekstSUROVA STVARNOST RAJSKOG MAURICIJUSA – Jedina zemlja koja primenjuje politiku UHVATI I UBIJ!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime