Naslovna VESTI MAČKE UŽASNO PONAŠANJE UNIFORMISANOG LICA: Evo kako se zagrebački policajac ponaša prema životinjama!...

UŽASNO PONAŠANJE UNIFORMISANOG LICA: Evo kako se zagrebački policajac ponaša prema životinjama! (FOTO)

0

Užasno ophođenje prema  životinjama se može videti na svakom koraku, nažalost! Maca je bila na pogrešnom mestu u pogrešno vreme – neki bi rekli. Mi se ne bismo složili sa ovom konstatacijom, jer ona jadan, napuštena i odbačena nikako nije mogla da izabere mesto, ponajmanje vreme, jer je sve vreme provodila na toj ulici.

Maca je od početka svog života osuđena na takav život, lutajući, bez ikoga da je nahrani, utopli, napoji, bez ikoga da je voli. A onda je na nesreću naišla na policajca zagrebačke policije. Jedna žiteljka Zagreba je doživela vrlo neprijatno iskustvo kada je svedočila jednoj automobilskoj nesreći.

KAKVA VEST: Kompanija PLAĆA zaposlenima da udome napuštene životinje!

Ipak, kako i sama navodi, nije bila nesreća to što je uznemirilo ovu prolaznicu, jer je izgledalo kao da niko od učesnika nije ozbiljnije povređen, što i jeste svakome najbitnije. Ono što je bilo toliko poražavajuće u svemu ovome je to što je svedočila smrti malene mace koju je policijski službenik šutnuo pre nego što je sirota izdahnula. Kako žena navodi, on je izgleda došao kako bi izvršio uvid u nesreću, maca mu se našla na putu i eto, tako je završila. Ovo potresno svedočanstvo je objavljeno u Facebook grupi ZAKAJ VOLIM MICE.

STERILIZACIJA: Zašto vlasnici ljubimaca beže od nje a onda kukaju kada ugledaju napuštene pse i mačke?!

Zašto se neko ko bi trebao, jer se sam opredelio za to, da čuva štiti i brani ljude, ovako ponaša prema nedužnim životinjama? Šta je ovom policijskom službeniku uradila ova nedužna maca? Šta vi mislite o ovom nemilom događaju?! Kako biste reagovali da ste i sami prisustvovali situaciji?!

POGLEDAJTE BONUS VIDEO SA PETFACE YOUTUBE KANALA:

IZVOR: Zagreb.info  FOTO: unsplash, facebook printscreen/ZAKAJ VOLIM MICE

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstPAS HEROJ: Sandi je svojoj vlasnici SPASIO ŽIVOT svojom brzom reakcijom!
Sledeći tekstUDOMLJAVAJU SE PSI IZ AZILA DOBRA NADA! Nakon smrti vlasnika ostalo je 80 pasa i 30 maca!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime