Naslovna VESTI PSI VETERINARSKI PODUHVAT: Spasili su psa sa ivice ŽIVOTNE PROVALIJE! (VIDEO)

VETERINARSKI PODUHVAT: Spasili su psa sa ivice ŽIVOTNE PROVALIJE! (VIDEO)

0
veterinarski poduhvat petface

Ovaj veličanstveni pas bi možda iskrvario do smrti da ga ekipe Animal Aid-a nisu pronašle i spasile mu život.

Psa su pronašli kako luta ulicama jednog grada u Indiji sa povređenom nogom. Noga je imala veliku posekotinu, do kosti, iz koje je neprestano tekla krv. Pas je bio uplašen i bilo je teško prići mu u takvom stanju.

Nekada povređeno štene na samrti, a danas pas po imenu HRABROST!

Za prenos ove nesrećne životinje poslužila je jedna veća mreža, slična onoj koja se koristi za pecanje. Mnogo dece iz mesta gde je pronađen pas pohitalo je da pomogne radnicima Animal Aid-a kako bi se pas preneo u njihovu veterinarsku ambulantu.

Psu je rana bila teška, a on je izgubio mnogo krvi, tako da se nije opirao operaciji. Mirno je čekao da veterinari obave posao čišćenja i ušivanja rane. Učinili su mnogo toga za ovog psa. Međutim, nije ni to bilo sve. Kada su doneli psa, prilikom pregleda otkrili su da pas ima problema i sa ranom na repu. Odmah, nakon operacije noge, prešli su da saniraju i povredu koju je zadobio na repu.

Pas je nakon operacije bio obazriv i nije bilo lako zadobiti njegovo poverenje nakon svega što je proživeo. Iako je bio sa ulice i verovatno prilično glada, ipak nije odmah prihvatio hranu koju su mu nudili zaposleni u Animal Aid-u. Njuškao je polako, ali sigutno, nije znao da li sme da uzme hranu. Zatim je jedna radnica koja se brinula o njemu počela rukom da mu daje hranu i on je to prihvatio.

Pas Toni se nije odvajao od povređenog vlasnika koji je čekao pomoć

Pas je sada dobro i nalazi se u skloništu organizacije Animal Aid. Njegov oporavak je trajao dugo, ali je vredelo, sada je lep pas i rane su mu se izlečile. Sada je on pravi mezimac u skloništu, svi ga voli, a i on voli njih. Spasili su mu život sa ivice provalije i sada čeka da bude udomljen.

Pametan je i lep, treba mu ljubav. Treba mu neko ko će mu lepim izbrisati iz sećanja sve loše što mu se dogodilo.

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstOvo je najtužnija priča o maci Kiki, koja nema uši i zbog toga je niko ne želi!
Sledeći tekstNOVI SAD: Klinja je pre 4 godine pronađen sa stegnutom žicom oko vrata, a pogledajte ga DANAS!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime