Naslovna VESTI PSI VEZANA U NAPUŠTENOJ KUĆI, lanac joj je prerezao vrat, bila je sva...

VEZANA U NAPUŠTENOJ KUĆI, lanac joj je prerezao vrat, bila je sva DEHIDRIRANA! (VIDEO)

0
vezan u napustenoj kuci petface

Ovaj pas je pronađen u napuštenoj kući, u kući u kojoj već godinama ne stanju je niko. Ona je oronula i polako se raspada, pa se postavlja ločino pitanje kako je pas završio ovde. Lako je moguće da je neko smislio da tu ostavi psa kojeg je želeo da se otarasi, a da ne izgleda čudno. 

Moguće je da se neko uvukao u dvorište, ko zna koliko vremena ranije, nego što je pronađen pas i ostavio psa tu. Međutim, nije razmišljao o tome ljudi iz komšiluka znaju da je to napuštena kuća. Pas je bio toliko socijalizovan, da iako je bio vezan lancem, koji mu se usekao u vrat, s obzirom na to da je bio stegnut i da je u pitanju štene koje raste. On je počeo da cvili tek kada su grčevi u stomaku od gladi i malaksalost od žeđi počeli da prave probleme. 

PROČITAJTE I:

OVO JE GROF, on je bio lep pas, dok mu se nije uvukla BAKTERIJA koja mu pravi RUPE NA telu!

Komišije su bile zbunjene, sve dok nisu shvatile da je pas u dvorištu napuštene kuće. Odmah su kontaktirali jedno od spasilačkih organizacije kojih u SAD-u ima bezbroj, da dođu po njega i spasu ga. 

Kada su došli shvatili su da je u pitanju ženkica, a ona je bila u početku, dok nije dobila obrok i vodu, agresivna prema svojim spasiocima. 

Nakon spasavanja, ženkica je odvedena veterinaru gde je ustanovljeno da osim povreda na vratu od usecanja lanca kojim je bila vezana, nema ozbiljnijih tegoba po život. 

Jedan dobri čovek je odlučio da joj pruži život kakav zaslužuje posle svih muka. Ona je sada prelep pas koji obožava da živi i da se raduje svakom novom danu. Izlečena je i prelepa, ne može se prepoznati prosto. 

Predivna pričaaaaa!!

petface viber

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstUHVAĆENA BANDA koja se sumnjiči za POKOLJ na hiljade životinja UGROŽENIH VRSTA! (VIDEO)
Sledeći tekstDa li psi mogu da OBOLE OD RAKA ako njihovi vlasnici puše? (VIDEO)

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime