Naslovna VESTI PSI ŽIV ZAKOPAN U SNEGU – Novorođeno štene buldoga jedva preživelo!

ŽIV ZAKOPAN U SNEGU – Novorođeno štene buldoga jedva preživelo!

0
štene živo zakopano u snegu

Vlasnici i odgajivači pasa ponekad mogu da budu krajnje okrutni. Priča o štenetu buldoga koje je imalo nesreću na se rodi bez jedne šape, a koga je neko živog zakopao u snegu to nedvosmisleno dokazuje.

štene živo zakopano u snegu

Par dana star Drejper je rođen sa jednom nekrotizovanom nogicom. Mogao bi da živi sasvim lepo koristeći tri zdrave noge ali nekome to nije bilo dovoljno. Drejpera je video kao beskoristan teret i odlučio je da ga ubije. Da, baš tako – ubije.

Pročitajte i ovo: ON JE POKAZAO ŠTA ZNAČI BITI ČOVEK – Video ga je na ulici i ZAGRLIO!

Ali, nije to uradio na human način. Učinio je to na veoma surov i okrutan način. Izneo ga je napolju, na veliku hladnoću i živog ga zakopao u sneg. Drejpera sa trenuci delili od stravične smrti.

štene živo zakopano u snegu

Srećom, posle nekoliko sati patnje, neko je primetio maleno telo. Čovek ga je odmah uzeo, umotao u svoju jaknu i odneo u lokalno prihvatilište. Da nije to učinio, Drejper ne bi dočekao sledeći dan.

Pročitajte i ovo: KRALJ, CAR, SUPERČOVEK… Vozač autobusa spasao psa sa ulice na -32° Celzijusa

Veterinari su učinili sve što su mogli. Ovako beznadežan slučaj nikada nisu videli. Ovako unesrećenog pacijenta nikada nisu imal. Počeli su da ga zagrevaju kako bi mu uspostavili normalnu cirkulaciju. Počeli su da leče nogicu i svakodnevno su je previjali.

štene živo zakopano u snegu

Drejper je junak. Nije posustao i odustao od života. Počeo je da se oporavlja. Počeo je da voli sve oko sebe i da se koliko može igra sa drugim psima koji su takođe imali tešku sudbinu. Drejpera su svi voleli jer su prepoznali borca. Velikog borca koji je uspeo da se izbori protiv ljudske zlobe i surovosti.

štene živo zakopano u snegu

Sada jede i spava sam i mirno. Više se ne trese na svaki zvuk. Više ne plače od bolova. Radostan je i srećan dog čeka da dobije pravu porodicu i pravi dom. Čeka ljude koji ga neće baciti zato što nema deo šapice.

Izvor:  pawbuzz.com

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstON JE POKAZAO ŠTA ZNAČI BITI ČOVEK – Video ga je na ulici i ZAGRLIO!
Sledeći tekstŽENA je ZAPLAKALA nad telom psa, a onda se dogodilo ČUDO!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime