Naslovna VESTI PSI NAJNOVIJA VEST: Lola je bila vlasnički pas, kog je ZAO ČOVEK otrovao!

NAJNOVIJA VEST: Lola je bila vlasnički pas, kog je ZAO ČOVEK otrovao!

0
vlasnički pas petface

Ovo je Lola, vlasnički pas, ljubimac porodice Vujičić. Nažalost, Lola je uginula, od posledica trovanja. I ne samo ona, još tri vlasnička psa iste večeri izgubila su život!

– Zvala se Lola u imala je dve godine i 10 meseci. Prvi pas je imao tri godine, zvala se Klara, bila je mešanac i bila je divna. Drugi pas se zvao Munja, bio je mešanac, star oko 5, 6 godina. I treća otrovana je Lola. Svi su bili vlasnički pas i svi su otrovani, za naš portal kaže Tanja Vujičić Milosavljević.

vlasnički pas petfaceNaime, prethodne nedelje slučaj trovanja pasa pogodio je kragujevačko naselje Aerodrom. Od četiri psa, koji su otrovani, tri su bili kućni ljubimci, dok je jedan pas bio lutalica!

Poznati makedonski pevač pozvao na hajku, trovanje i ubijanje pasa u Skoplju!

– Psi su umirali u najvećoj agoniji. Trpeli su strašne bolove, a sve je bilo gotovo za oko pola sata, kaže nam Tanja.

vlasnički pas petfaceSlučaj je prijavila policiji, ali tamo su je dočekali „loše volje“ . Kažu, niko nije odgovoran i nije ničija nadležnost.

PARAĆIN: Astor je bio vlasnički pas koji je u subotu OTROVAN u svom dvorištu!

– Moj pas je otrovan na javnoj površini, gde se igraju i mala deca. Tu je i šetalište. Svi su tu nešto pojeli, ali ne znamo šta. Ne možemo da verujemo da će ovo proći tek tako. Ovo je ubistvo, tri živa bića su izgubila živote, rekla nam je Tanja.

Lola je bila pravi ljubimac, peti član ove porodice.

vlasnički pas petface– Imamo dve devojčice i možete zamisliti koliko su one tužne, koliko su suza isplakale za njom. Sa nama je bila još od kad je bila štene, i onda joj neki zao čovek presudio, dodala je Tanja i apelovala na sve vlansike da obrate pažnju kako njihov ljubimac ne bi prošao kao i nastradala Lola!

Nadlženi, apleujemo na vas da nad ovakvim slučajevima NE ĆUTITE, jer svai život je podjednako bitan. Kao što Tanja reče – ovo je mesot gde se igraju i deca, ne želimo da zamislimo epilog priče o trovanju jednog od njih! DELAJTE, TO VAM JE POSAO!

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.