Naslovna VESTI PSI NIJE SE NADAO OVOME: Vozač kombija stao da slika psa, optužili ga...

NIJE SE NADAO OVOME: Vozač kombija stao da slika psa, optužili ga da je lopov

0
optužen da krade pse

Društvene mreže imaju mnogo dobrih strana, ali nekada mogu da nas dovedu u nepriliku kad se najmanje nadamo. Nekada naše objave mogu biti pogrešno protumačene, a stvari budu još gore ako ta objava postane viralna.

Brajan Bejnbridž je naučio ovu lekciju na teži način, iako se iza njegovog postupka uopšte ne krije zla namera. Evo šta se dogodilo. Bejnbridž se bavi molerskim radovima i često se zbog prirode posla vozi iz jednog mesta u drugo. Pre nekoliko dana, primetio je na ulici psa rase džek rasel koji je bio tako debeo, da je Brajan morao da stane i slika ga. Međutim, nije ni slutio kako drugi to protumačiti pogrešno. Naime, Kajl Brajdon, vlasnik psa kog je Brajan fotografisao, primetio je šta se dešava i zaključio da je Bejnbridž verovatno lopov koji želi da ukrade njegovog psa.

optužen da krade pse

U Britaniji se u poslednje vreme krađe pasa dešavaju češće nego ikada pre, pa je uplašeni vlasnik osetio da je njegova dužnost da upozori i druge vlasnike pasa da ovaj lopov možda „operiše“ u njihovom kraju. Fotografisao je Bejnbridžov kombi i objavio sliku na društvenim mrežama.

Pročitajte i ovo: POMOZITE! – Ovaj pas će biti uspavan za par dana!

Međutim, kako je svet mali, a društvene mreže još manje – sve se brzo sazna. Slika je na Fejbsuku dospela do Brajanovog sina, pa je on brzo stao u odbranu svog oca. Napisao je sledeće: „Ok, hajde da razjasnimo nešto. Ovo je pas kog je moj tata slikao juče, ali neki moron ga je primetio i prosto rešio da slika tatin kombi i priča ljudima po Fejsbuku da se paze i da moj tata krade pse. Slikao je psa jer nije mogao da veruje koliko je debeo. On je moler, a ne kradljivac pasa. I da je hteo da ukrade psa, svakako ne bi izabrao tu debelu krznenu loptu.“

optužen da krade pse

MUČNO SVEDOČANSTVO ODBAČENIH: Smrt u mukama i bolu!

Ova objava Džeka Bejnbridža postala je viralna nakon što su mu se pridružili drugi Fejsbuk korisnici, komentarišući kako bi im bio potreban kran da podignu jadno kuče. Srećom, nesporazum je rešen, lažne optužbe su odbačene, a mi se nadamo da je vlasnik debelog psa rešio da ga šeta češće sada kada je poznat.

Izvor: Wamiz.co.uk

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstPAS SA HOBIJEM: Nećete verovati koju društvenu igru je naučio ovaj pas
Sledeći tekstPRIMLJENA U KUĆU SLAVNIH: Najveće priznanje Beli koja je spasla život svom vlasniku!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime