Naslovna VESTI Sredinom noći ju je probudila buka, a zatim se ZAPREPASTILA šta je...

Sredinom noći ju je probudila buka, a zatim se ZAPREPASTILA šta je videla u svojoj kući!

0
zaprepastila petface

Kada je Sue Mikelson iznenada čula čudne zvukove sredinom noći u sredu, mislila je da je to samo naivna igra njenog psa i mačke. Međutim brzo su se njena dva ljubimca stvorila u sobi jureći jednog veoma zbunjenog rakuna.

Rakun je nekako došao u Mikelsoninu kuću, na Floridi, a njen pas i mača su ga brzo spazili i pojurili, čisto da mu pokažu kako tu nije dobrodošao. Prestrašen od dve životinje i neverovatno zbunjen zbog situacije u kojoj se našao jurnuo je brzo kroz vrata i uleteo u kupatilo gde se popeo na jednu policu kod ogledala i nije želeo da siđe sa nje.

Udomljeni pas, Kikiriki, spasio trogodišnju devojčicu iz jark au koji je upala!

Pošto žena, probuđena usred noći, nije znala šta raditi sa uplašenim i uznemirenim uljezom, prvo je otišla do kuće svoje komšinice da zatraži pomoć. Dve žene su pokušale da namame rakuna na parče hleba, kako bi sišao sa police, ali čak i uz hranu koju su mu nudili nije želeo da siđe. Tada je Mikelsonova odlučila da pozove službenike iz lokalne policijske stanice u nadi da joj mogu pomoći.

zaprepastila petface

Službenici su odgovorili na poziv i pohitali na mesto, gde je neuobičajeni uljez preplašio vlasicu kuće. Uspeli su da uzmu rakuna u naručje, međutim pre nego što su ga uzeli, jedan pozornik je iskoristio priliku da napravni nekoliko selfija sa nesvakidašnjim, uplašenim provalnikom.

Kakvi su PROPISI ZA ŠETANJE pasa i ko proverava poštovanje propisa?

Srećom, rakun je bio dobro, nije imao nikakve povrede tako da su policajci odlučili da ga puste nazad u divljinu. Sada je u svom prirodnom staništu i verujemo da će ubuduće dva puta razmisliti pre nego što pokuša neovlašćeno da upada u nječiji dom.

Ovaj rakun je naučio lekciju, srećom nepovređen i zdrav, sada svakako ima za nauk šta sme, a šta ne sme da radi.

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstVAKCINACIJA MAČAKA: Zašto je VAŽNO vakcinisati macu?
Sledeći tekstPEKARA U RUSKOM KRSTURU: “Ko hrani mačke i pse u blizini pekare – prijava komunalnoj”!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime