Naslovna VESTI MAČKE ZAR OVO NIJE ZABAVNO: Komšije u karantinu razgovaraju o mačkama preko poruka...

ZAR OVO NIJE ZABAVNO: Komšije u karantinu razgovaraju o mačkama preko poruka na prozorima

0
zar ovo nije zabavno, petface

Karantin tokom pandemije virusa korona podrazumeva celodnevni boravak u kući, što neke ljude čini usamljenima ili im posle nekog vremena bude dosadno. U takvim trenucima počinju da rade stvari o kojima ranije nisu ni razmišljali – kao što je razgovor sa nepoznatim komšijama.

A šta je bolji povod za početak razgovora nego maca? Naročito za one koji nemaju ljubimce koji bi mogli da im prave društvo tokom perioda izolacije.

PROČITAJTE I:

Pitanje koje muči sve vlasnike: DA LI MAČKA TREBA DA PIJE MLEKO?

DA LI SU OVO ŠTENCI ILI NE: Pronašao kutiju sa napuštenim štencima – ili zapravo ne!?

TAJNA VREMENSKE KAPSULE: Čovek otvorio 120 godina staru vremensku kapsulu i u njoj našao ovo! (VIDEO)

Sian Kosgrov iz Lidsa (UK) bila je jedna od onih koji su želeli da saznaju nešto više o komšijskom mačoru koga je svakodnevno gledala kako sedi u prozoru i gleda na ulicu. Ona kaže da uglavnom znaju sve mačke u komšiluku, ali kako o ovom mačoru ništa nisu znali, odlučili su da ga upoznaju.

zar ovo nije zabavno, petface

Na papiru su napisali Kako se zove crno-bela maca?  Ovaj natpis postavili su na svoj prozor okrenut ka komšijama sa macom. Iako nisu očekivali, veoma brzo su, na isti način, dobili odgovor da se mačak zove Volter. I tako se dalje nastavio razgovor…

Kako u Britaniji, tako i u SAD na prozorima su počeli da se viđaju ovakvi ispisi i razgovori među komšijama: Hej broj 5, kako vam se zove maca? Hvala! – Zdravo broju 8, zove se Bela! Veoma je fina, druželjubiva i pomalo pospana…

zar ovo nije zabavno, petface

Iako je izolacija tokom pandemije virusa korona neophodna kako bismo se zaštitili, može biti veoma teška onima koji su sami, starima ili bolesnima.

Trudite se da se na bilo koji drugi način družite sa ljudima tokom karantima, makar to bio i ovakav razgovor sa komšijama o njihovoj mački. Priznaćete da može biti zanimljivo, a možda ćete steći i nove prijatelje.

KAKVA LJUBAV: Orangutani i vidre su najbolji prijatelji! (VIDEO)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO SA PETFACE YOUTUBE KANALA:

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstKAKVA LJUBAV: Orangutani i vidre su najbolji prijatelji! (VIDEO)
Sledeći tekstHITNO POTREBAN VOLONTER: Ova plemenita žena zbog godina i zabrane kretanja je sprečena da vodi brigu o azilu za mačke na Paliluli!(VIDEO)

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime