Naslovna VESTI PSI Italijanski heroj: Pas Rudi predosetio zemljotres i vlasnici Ani spasio život!

Italijanski heroj: Pas Rudi predosetio zemljotres i vlasnici Ani spasio život!

0
zemljotres petface

U centralnim delovima Italije rano jutros, oko 3:30h, registrovan je novi snažan potres u mestu Amatriče, koji je već teško oštećen u zemljotresu od pre dva dana. Mnogi ljudi su ostali bez krova nad glavom, ali što je mnogo potresnije – bez voljenih osoba!

Prema najnovijim podacima objavljenim podacima italijanske službe za civilnu zaštitu, u snažnom zemljotresu poginulo je 267 ljudi, a 400 je povređeno.

Ovaj crni bilans „pokvario“ je pas po imenu Rudi, koji s pravom nosi titulu italijanskog heroja! Da nije bilo ovog nemačkog ovčara, među žrtvama zemljotresa zasigurno bi bila i Rudijeva vlasnica, 24-godišnja Ana M. Srećom, njen najbolji prijatelj predosetio je potres i naterao je da napusti dom, spasivši joj tako život.

zemljotres petface

Kako prenosi italijanski portal „Lanozione“, Ana je primetila kako je njen ljubimac nervozan, veče pred potres! Mislila je da je razlog njegove uznemirenosti neka maca ili neki drugi nezvani gost!

– Oko dva ujutru, počeo je da laje kao ludak i da me vuče za odeću! Budući da nikako nisam mogla da ga smirim, odlučila sma da ga izvedem napolje, van kuće, u pravcu u kojem me je sve vreme vukao. Ništa nisam shvatala, ispričala je Ana koja je u ovom snažnom zemljotresu ostala bez prijatelja i poznanika! Sada i bez imovine!

Nakon samo sat vremena, zemljotres jačine 4,7 stepeni Rihterove skale još jednom je uzdrmao ovo italijansko mestašce i srušio nove objekte. Među njima i Aninu kuću!

– Zahvalna sam Rudiju koji je super inteligentan pas. Dugujem mu svoj život. Nadam se da ćemo preživeti zajedno, zaključila je Ana.

NEVEROVATNO!

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstKO JE SLEDEĆI: Zatvoren “najgori zoo-vrt na svetu”!
Sledeći tekstVIDEO: Vezao psa za motor, pa ga vukao po asfaltu!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime