Naslovna VESTI PSI Čekao ju je DOM I ŽIVOT PUN LJUBAVI, ali virus je uzeo...

Čekao ju je DOM I ŽIVOT PUN LJUBAVI, ali virus je uzeo svoje – MIRNO SPAVAJ! (VIDEO)

0
zivot pun ljubavi petface

Udruženje Beta iz Zaječara je objavilo post sa fotografijom ove malene ženke, stare tek dva meseca, u sredu 20. novembra, na svom Fejsbuk nalogu. zivot pun ljubavi

Ženkica je pronađena u kutiji, na ulici, na hladnom vremenu, smrznuta, a kišica je taman počela da pada, kada je pronađena. Doveli su je u svoje sklonište i brzo, nakon objavljivanja su dobili ponudu za dom ovoj kuci.

PROČITAJTE I:

BLAGO MAJCI KOJA GA JE RODILA: Dečak iz Zaječara pod kišobran SAKRIO PSA OD KIŠE! (VIDEO)

ŠTA SU SVE SPREMNI DA UČINE ZA NAS: Ovaj VIDEO je neverovatan, LJUBIMCI BI SVE ZA NAS!

PRONAĐEN JE NA DRŽAVNOJ GRANICI: Da nije bilo jednog DIVNOG ČOVEKA, njemu ne bi bilo spasa! (VIDEO)

Međutim, kada ne ide dobro, onda ne ide i to ne može da se zaustavi. Na pregledu kod veterinara ustanovljeno je da pas i ma parvo virus. I počeo je da dobija terapije. 

Virus je uzeo svoj danak i pas je preminuo u subotu, 23. novembra. Svi u Udruženja Beta iz Zaječara su bili skrhkani ovom činjenicom i svakako im nije bilo lako, pre svega što se ugasio jedan mladi život, a onda i zbog toga što je pronađen doma za ovu kuci i što ju je čekao jedan lep život pun ljubavi…

-Čekao je dom u Beogradu, čekao je dobar život, ali, virus je pobedio. Izgubili smo je jutros. Jedva je imala kilo, a mazila se kao velika. Izgubila je život, jer je odvojena od majke, izbačena na ulicu, na hladnoću, da se snalazi kako zna i ume za hranu. Štene od kilo, napisali su ljudi iz Udruženja Beta iz Zaječara na svom Fejsbuk nalogu, 23. novembra. 

Čekalo ju je sve što nije imala, čekao ju je ŽIVOT! 

petface viber

POGLEDAJTE BONUS VIDEO SA PETFACE YOUTUBE KANALA:

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.