Naslovna VESTI PSI BOBI JE HEROJ: Čekala je pomoć u jarku slomljenih nogu

BOBI JE HEROJ: Čekala je pomoć u jarku slomljenih nogu

0

Povređena i sama, kuca po imenu Bobi, strpljivo je čekala pomoć, iako je nije bilo lako spaziti jer se krila u jarku. Priča nas vodi u Poljsku, gde je jedan par pomogao i pružio ovom psu šansu za oporavak i novi život.

Lukas Muniovski je pre nekoliko godina vozio bicikl kroz sela sa svojom ženom Natalijom. Pažnju im je privukla Bobi koja je čekala pomoć i čija je glavica virila iz cevi u jarku.  Odlučili su da stanu i shvatili da je pas opasno povređen. Bobi se krila u jarku.

bobi petface– Kada sam došao do nje, pružio sam joj ruke, ona je osetila i odmah stavila svoje prednje šapice na moje šake. Zadnjim nogicama uopšte nije dodirivala zemlju, priseća se Lukas.

Pročitajte još: Napušteni pas je bio toliko ućeban da mu je noga bila zalepljena za uvo

bobi petface Odveli su psa kod veterinara gde je konstatovano da je udario auto ili da je upala u lovačku zamku i da je bila povređena oko 3 do 4 nedelje. Par je odlučio da joj pruži još jednu šansu za život i usvoji je.

Pročitajte još: Nekada povređeno štene na samrti, a danas pas po imenu HRABROST!

Jedna od njenih nogu je morala biti amputirana, ali uprkos tome, živi srećno sa svojom porodicom. Ona voli da se igra i da trči. Takođe, ima najboljeg druga, Leona koji takođe usvojen i spasen, a sa kojim voli da se mazi i začikuje okolo. Ipak, najviše od svega voli da provodi vreme sa svojim udomiteljima. Druželjubiva je i fina i očigledno PRAVA SREĆNICA!

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstDoris je bila napuštena sa 4 dana, ali je preživela i izrasla u DIVNOG PSA!
Sledeći tekstZašto su BUVE aktivnije u LETNJEM PERIODU?

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime