Naslovna VESTI PSI ZLOČIN U NOĆI: Kujica upucana u dvorištu kuće!

ZLOČIN U NOĆI: Kujica upucana u dvorištu kuće!

0
Pas upucan u dvorištu

Nedavno se dogodio još jedan zločin u kome je stradala kujica Maša. Nju je tokom noći ubila za sada još uvek nepoznata osoba sa tri hica iz vatrenog oružja.

upucana u dvorištu

Maša je nekoliko poslednjih dana provela u kući prijatelja njenih vlasnika. Porodica, koja je udomila dvogodišnju Mašu još kao štene trebalo je da se ubrzo preseli u novi dom. S obzirom da su tih dana često prevozili stvari od Varaždina do Beretinca, odlučili su da Maša boravi u kući koja se nalazi u blizini novog doma.

MONSTRUOZNO: Pronađen pas u Surčinu sa stravičnom ranom na vratu.

Maša je poznavala porodicu i dom u kome je boravila i volela je da provodi vreme sa decom. Nikada nije izlazila iz dvorišta, mogla je da bira da li će spavati u kući ili napolju. Kobne noći odlučila je da spava u dvorištu.

upucana u dvorištu

Te noći su ukućani čuli pucnjavu, ali nisu ni slutili da se puca u njihovom dvorištu. Sledećeg jutra, telo nesrećne kujice su pronašla deca koja su po običaju krenula da je nahrane. Obaveštena je policija koja je utvrdila da je Maša upucana nedaleko od mesta gde je pronađeno telo. Imala je samo toliko snage da se ranjena dovuče nekoliko metara do spoljašnjeg kamina gde je i uginula. Svi su bili šokirani.

STRAVA U PARKU: Pas napao i na smrt izgrizao jelena u javnom parku.

Sama kuća i dvorište se ne vide direktno sa ulice. Ubica je morao da siđe sa puta i dođe do dvorišta. Stajao je, hladnokrvno pucao u pravcu kuće, okrenuo se i otišao. Pregledom veterinara su utvrđene tri prostrelne rane ali zrna nisu pronađena.

upucana u dvorištu

– Ne znamo kome je smetala, u Varaždinu živimo u stanu i susjedi su uvijek govorili da ni ne znaju da imamo psa. Udomili smo je kad je imala tri mjeseca i stalno je bila s nama. Ako je bilo nekakvog problema, mogli su nam reći – ističe K. Poljak i dodaje da je tako mogao nastradati i netko u kući.

upucana u dvorištu

Njena ćerka Kjara je u šoku i stalno pita mamu: „Ajme mama, a s kim ću ja sada živeti?“ Pitanje koje muči njenu mamu je mnogo teže: „Ko živi i ko se kreće po okolini kuće u koju se uskoro useljava?“ Policija traga za počiniocem, ali kujica Maša neće imati priliku da uživa u svom novom domu.

Izvor: vecernji.hr   Foto: privatna arhiva

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstMONSTRUOZNO: Pronađen pas u Surčinu sa stravičnom ranom na vratu.
Sledeći tekstSUDBINA GA NIJE ŠTEDELA: Rasti proveo 419 dana u azilima, a udomitelji ga vratili posle samo jednog dana.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime