Naslovna VESTI MAČKE ZOMBI MAČKA najzad dobila PRAVI DOM: Bart je prevario smrt!

ZOMBI MAČKA najzad dobila PRAVI DOM: Bart je prevario smrt!

0
živ sahranjen mačak našao dom

Priča o mačku Bartu počinje još 2015. godine. U medijima se pojavila neverovatna vest o ovom mačku kojeg su vlasnici sahranili misleći da je uginuo od posledica saobraćajne nesreće. Naravno, sahrana mačka nije sama po sebi neka spektakularna vest. Međutim, činjenica da se živ sahranjen ljubimac posle 5 dana izvukao iz groba i pojavio na ulici jeste senzacija. Bart je dobio i novo ime: Zombi mačka!

živ sahranjen mačak našao dom

Pošto je vest odjeknula, brigu o Bartu je preuzela organizacija Humane Socciety iz Tampe. Oni su lečili i povrede nastale od udarca automobila ali i brojne infekcije koje su nastale dok je nesrećni mačak bio živ sahranjen. Nikada nije utvrđeno kako je Bart preživeo pet dana u svojoj grobnici.

Pročitajte i ovo: NEOPISIVO ZVERSTVO: Građani strahuju od SERIJSKOG UBICE mačaka.

živ sahranjen mačak našao dom

Međutin, ni vlasnici nisu odustajali od svog ljubimca. Započela je dugotrajna pravna bitka za starateljstvo koja je trajala dvadeset meseci. Učesnici spora su se najzad sporazumeli van suda. Barta je privremeno usvojio jedan od radnika organizacije koji se bavio njegovim lečenjem i oporavkom.

živ sahranjen mačak našao dom

Pogledajte: NIŠ – PRONAĐENA UDARENA SRNA: Teške povrede zahtevaju komplikovano lečenje i našu pomoć!

Danas je ovaj mačak dobio novi dom o čemu svedoči njegova vlasnica Valeri. Priča da je Bart bio od prvog trenutak prava dušica. Iako je doživeo veliku traumu od trenutka kada je ušao u novi dom stalno se mazio i privlačio pažnju ljudi. Činilo se kao da je celog života boravio u Valerijinom domu.

živ sahranjen mačak našao dom

Valeri je u početku bila zabrinuta jer je već imala tri mačke. Međutim svi su se odmah sprijateljili. Bart se vratio iz mrtvih i sada uživa u novom životu i drugoj šansi. Živeo nam još dugo, dugo…dugo.

Izvor:  metro.co.uk

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstUPORNI LOPOV: Posle više pokušaja da ukrade plišanog jednoroga, najzad su mu ga poklonili!
Sledeći tekstSTROŽI ZAKON: Zlostavljačima životinja u Britaniji konačno povećane kazne – ali da li DOVOLJNO?

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime