NEUMORNI LOVAC: Balu svakog jutra obraduje svog vlasnika neobičnim ulovom!

Ovo je Balu. Mačka kojoj jednostavno nije bilo jasno zašto se njenom vlasniku Benu ne dopadaju „pokloni“ koje mu je donosila svakog jutra. Glodari i ptičice na izmaku snage i života? Oh, Balu – loša ideja.

Mace su večiti lovci i obožavaju da se pohvale svojim ulovom svom vlasniku. Ljudi najčešće nisu oduševljeni tom idejom, jer saosećaju sa malim, bespomoćnim bićima koja su zapala u šape preciznih maca. Pri tom, šanse da se izvuku su minimalne. Upravo je takav slučaj bio sa mlađanom macom Balu i njenim vlasnikom Benom.

Pročitajte još: Ove činjenice o mačkama VRLO VEROVATNO niste znali!

balu-petface– Uvek je izgledala tako tužno i zbunjeno zbog moje reakcije, zbog čega sam se osećao prilično loše, kaže Ben.

Pročitajte još: Put oko Italije za 4 dana: Mačka ušla u kutiju i stigla na drugi kraj zemlje!

Međutim, Balu je jedna prava pametnica, pa je rešila da testira da li bi se Benu dopao drugi poklon. Nešto lepše i manje živo!

balu-petfaceBilo je potrebno nekoliko meseci da Balu shvati da ne treba da donosi živa bića kako bi se Ben „oduševio“. Ona je onda rešila da to bude – lišće! 🙂 Uvek izabere veliki i lep list.

– Bilo je to pravo olakšanje da me ujutru ne probudi sa mišem. Jutarnji ritual je da sedne kod mene u krevet i igra se sa listom!

Mace – preslatke pametnice. 🙂

Podelite...Share on Facebook0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Share on Google+0