Naslovna VESTI PSI KAKVA EKIPA: Dva zlatna retrivera uvek dremaju sa usvojenim mačetom!

KAKVA EKIPA: Dva zlatna retrivera uvek dremaju sa usvojenim mačetom!

0
PODELI
dva zlatna retrivera petface

dva zlatna retrivera: Ne postoji lepši trenutak od onog kada se ušuškate pored voljenog bića i predate se carstvu snova. Ukoliko ste možda zaboravili kako to izgleda, predlažemo vam da bacite pogled na fotografije dva zlatna retrivera koji dremaju sa usvojenim mačetom. Videćete da smo u pravu – ušuškati se pored voljene osobe nezamenljiv je osećaj.

Pročitajte još: PRESLATKO: Udomljeno mače misli da je ovaj pas njegov tata!

dva zlatna retrivera petfaceVotson, Kiko i Hari imena su tri četvoronožca koji sačinjavaju jednu preslatku, pufnastu ekipu. Poslednji član, ljubimac Kiko nedavno se pridružio svojoj psećoj braći pravo sa ulice. To što je on najmanji, a pogotovo to što je mačka, ove mališane ne sprečava da budu nerazdvojni. Dva zlatna retrivera su puna ljubavi za macu toliko da se trude da on uvek bude u sredini, kako bi podjednako mogli da ga grle.

Pročitajte još: DIVNO: Pas je donirao krv kako bi jedno mače preživelo!

dva zlatna retrivera petfaceDženifer, vlasnica ovog šarmantnog trojca, ne propušta priliku da ovekoveči njihove trenutke slatkog sna. Uslikane fotografije, ona rado deli sa svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram. Svi oni su oduševljeni podjednako kao i mi ovim momentima bliskosti između dva zlatna retrivera i usvojenog mačeta.

Pročitajte još: HEROJ: Uskočio u hladnu Dravu i spasio mače, kog je vlasnik bacio sa mosta!

Obavezno pogledajte i njihove fotografije, ali unapred vas upozoravamo da ćete se istopiti od slatkoće, a vaš sledeći korak će biti da se ušuškate sa vašim ljubimcem.

Mališani, želimo vam dražesne snove.

Pogledajte GALERIJU ovih šarmantih mališana:

 

 

 

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime