Naslovna VESTI PSI PRAVDA DOŠLA PO SVOJE: Poznati hrvatski doktor KAŽNJEN zbog bacanja štenaca u...

PRAVDA DOŠLA PO SVOJE: Poznati hrvatski doktor KAŽNJEN zbog bacanja štenaca u reku!

0
hrvatski doktor petface

Poznati hrvatski doktor, pedijatar šokirao je tamošnju javnost kada je prošle godine optužen da je bacio pse u reku Vuku. Kako prenosi Index.hr, devojka iz Vukovara, 24. decembraa prošle godine, na samo badnje jutro, svedočila je bacanju štenaca u reku Vuku. Njenom brzom reakcijom nesrećni psi ipak su spašeni, pozvana je policija, a o slučaju je odmah obaveštena i Udruženje studenata Pravnog fakulteta u Zagrebu za pravnu zaštitu životinja – Animalex, koja je napisala prijavu veterinarskoj inspekciji.

Nažalost, štenci, kao i njihova mama, uginuli su u veterinarskoj ambulanti u Vukovaru, ali inspekcija je prekršajno prijavila počinitelja.

Pas zubima iz smeća izvukao ŽIVO ŠTENE koje je neko bacio da ugine!

Naime, javnost je posebno zgrozila činjenica što se pasa, celog legla, pokušao rešiti ugledni hrvatski doktor, tačnije pedijatar. Da stvar bude još gora, prenosi Index.hr, mamu kuju, Lolu, isti čovek je pre toga svojevoljno udomio!

Kako je na Facebooku objavio “Animalex”, doktor je nepravomoćnom sudskom presudom kažnjen sa 15.000 kuna (oko 239.110 dinara) zbog napuštanja kućnih ljubimaca.

– Hteli bismo da istaknemo da smo zadovoljni kaznom, a posebno smo zadovoljni što se Zakon o zaštiti životinja napokon počeo promenjivati. Prema našim saznanjima, ovo je prva takva kazna od kad je na snagu stupio novi Zakon o zaštiti životinja, istakli su iz “Animalex”-a.

BRAVO, KOMŠIJE!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.