Naslovna VESTI Videli smo sliku tužnog lava iz jagodinskog zoo vrta i..tugujemo sa njim!

Videli smo sliku tužnog lava iz jagodinskog zoo vrta i..tugujemo sa njim!

1
PODELI
Jagodinski petface

Zoo vrt u Jagodini u svojoj ponudi ima različite sadržaje, od kojih osnovni čine životinje. U kakvim se objektima nalazi 250 životinjskih vrsta sa preko 320 primeraka, da li pojedine vrste svojim intelektom dostižu ljudsku vrstu, u čemu su neke vrste posebne, koliko su veliki mladunci po dolasku na svet, koliko pojedine životinje mogu izdržati pod vodom i mnogo drugih zanimljivosti možete saznati ukoliko dođete do njih. Tako kažu informacije na njihovom sajtu.

Međutim, slika do koje smo mi došli, izgleda ne bi rekla da su uslovi u kojima sve ove životinje žive – idealni.

JAGODINA: T.Đ. se pohvalila snimkom na Instagramu, na kome dete „lupa“ kunića o pod!

– Potresna fotografija lava iz jagodinskog zoo vrta. Mejl nam je poslala gospođa iz Nemačke, koja je bila u poseti, uz tekst da su životinje neuhranjene, zanemarene, u premalim kavezima. A posebno ju je potresao ovaj lav koji je prišao rešetkama, zatvorio oči i spustio glavu. Pitala je da li može da mu se pomogne? Kako? Kome da se obratimo? Uprava za veterinu je upoznata sa ovom situacijom ali, napisali su na stranici „Cat Shelter Jessica“, koja je sliku lava objavila 26. marta!

Komntai ispod sporne fotografije se samo nižu, a uglavnom retko koji je pozitivan.


– Pre nekoliko godina moj suprug i ja posetili smo taj Zoo i prestravili se uslovima. Dugo smo objavljivali na Facebook neuslove koji tamo vladaju, ali nikoga nije bilo briga…Drago mi je da je bar neko pokrenuo priču nanovo…Premali kavezi, ali premali, majmuni i još neke ptice na laminatu, preglasna muzika iz lokalnog kafića…Ma jednom rečju, užas, napisala je jedna od kornisnika Facebook-a.

UŽAS U JAGODINI: Vlasnici vezali psa za trošnu kućicu!

Ukoliko imate ideju kako pomoći nesrećnom lavu, pišite stranici „Cat Shelter Jessica“ ili kontaktirajte jagodinski zoo vrt.

1 KOMENTAR

  1. Ne znam u kom zoo vrtu je gosposka bila (ne znam ni da li ona zna). Ja sam bio u tom zoo vrtu u Jagodini i odusevio se, Tako je sredjen i cist. U odnosu na beogratsi je Diznilend. Ne znam da li je gospodja bila jos u nekom zoo vrtu pa da uporedi. Sta je ocekivala da tamo lavovi trce po pustinji a majmuni po lijanama?

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.