Naslovna VESTI PSI KRUŠEVAC: Pas pored puta čeka vlasnika koji ga je tu ostavio!

KRUŠEVAC: Pas pored puta čeka vlasnika koji ga je tu ostavio!

0
PODELI
Spašen petface

Današnja priča nas vodi u KRUŠEVAC, grad koji se nalazi u središnjem delu Srbije, u dolini Zapadnog Pomoravlja, na reci Rasini. Tu živi jedan tužni pas, ostavljen od strane svog vlasnika! On ga tu ČEKA već danima!

Napolju je minus 15, a on čeka vlasnika koji ga je ostavio!

– Vraćala sam se sa posla, sa klincima, on je tu i čeka ga. Čeka, reži i beži od svakog ko mu priđe. A on ga je tu izbacio, kao poslednje smeće, napisala je Lela iz kruševačkog udruženja „ORPAK“.

Iza nje su godinei godine mukotrpnog pomaganja napuštenim i odbačenim životinjama, ali za ovog psa trenutno nema rešenja, jer je kako kaže NEUHVATLJIV!

– Pokušavala sam da ga uhvatim i niz i uz put, i niz njivu i uz njivu, i preko kopriva… Ne znam da li me više peku noge ili šake! Nisam uspela, nije štene već odrasla kujica od svega 5 kg. Neko joj je takođe ostavio da jede hleb i granulice, dodala je Lela. 

VIDEO: Tužni pas Bo, svaki dan čeka vlasnicu koja je otišla u drugi grad na Fakultet!

Lela svakako neće odustati, jer kako kaže – samo da je uhvate pa će je očistiti i sterilisati. Do tada, kaže, može samo da se nada da od nje neće ostati samo fleka na prometnom putu!

ORPAK Kruševac deluje od 2010. godine a do sada su spasili na stotine životinja kako u Kruševcu, tako i u okolini! Ako možete da pomognete, javite im se na Facebook stranici!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.