Naslovna Komercijalna grupa Ako imate ovu mačku, kod vas u domu je UVEK ŽURKA!

Ako imate ovu mačku, kod vas u domu je UVEK ŽURKA!

0
PODELI
mačku petface

Ona je i pametna i ljupka, ponekad preveliki egocentrik koji uživa pažnju, ali tako neodoljiva!

Ako želite ljubimca koji će skakati oko vas dok se kupate u kadi, koji će vam „ispred nosa” ukrasti slamčicu iz čaše, popeti se uz zavesu za tili čas, a onda se sklupčati pored vas i zaspati – onda je BENGALSKA MAČKA pravi izbor za vas!

Pročitajte još:
Da li zaista mačke imaju devet života?

U svakom slučaju, uz nju vam nikada neće biti dosadno. Često je porede sa psom: ona će non stop ići uz vašu nogu i skakati od sreće kad se vratite u dom. Nestašna je i neprestano vapi za igrom!

mačku petface

Ako nije zaokupljena svojom igrom, „bengalka” će vas ometati dok brišete pod, dok usisavate, skočiće vam u krilo dok čitate knjigu,… Lepo se slaže sa psima i drugim mačkama, ali zbog stalne potrebe za kretanjem može da bude naporna za stariju mačku, ili neku rasu koja više voli da spava nego da se igra. 

Pročitajte još:
Budite humani – sterilišite macu sa ulice!

mačku petface

Ono što je najzanimljivije u vezi sa benglaskim mačkama, je da one imaju veoma bogat “rečnik”. 😀 Tako će ona pevati u znak pozdrava, mjaukati kad traži da jede i proizvoditi zvuk nalik cvrkutanju kad ugleda ptice sa druge strane prozora. Neke ženke ove rase čak i pevuše tiho svojim mačićima. 

Takođe, jako vole vodu i igru u njoj!

U svakom slučaju, veoma brzo ćete je zavoleti i navići se na njenu energiju 😀

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.