Naslovna Komercijalna grupa MJ SVET PET PARTY: Mnogo smeha, druženja i poklona, a sve je potpuno BESPLATNO!...

PET PARTY: Mnogo smeha, druženja i poklona, a sve je potpuno BESPLATNO! Prijavite se na vreme!

0
PET PARTY petface

Naša prestonica će 11. juna biti epicentar zabave. I to ne bilo kakve, već one namenjene našim omiljenim četvoronožnim prijateljima. O čemu se radi? Niste čuli?! PET PARTY je ponovo u gradu. 😀

 Podsetite se našeg druženja od prošle godine : PET PARTY 2015!

Kada je ovaj životinjski party u pitanju, malo toga je nepoznanica. 11. juna na staroj adresi, odnosno u Delta City-ju održava se najveće okupljanje životinja Beograda i okoline. Naime, kao što je dobro poznato, kod nas nema diskriminacije bilo kakve vrste. Mi prosto obožavamo sve životinje, a to je razlog zašto želimo sve i da ih ugostimo. Dakle, psi – rasni, a posebno mešanci, mačke, feretke, kunići, kornjače, ptice, spremajte toalete jer vas nestrpljivo očekujemo.

PET PARTY petface

U našoj PET PARTY kuhinji se sprema još puno toga. To i ne treba da čudi, jer nije slučajno što je Pet Party omiljena zabava mnogih. Dakle, očekujte interesantne i kreativne sadržaje, zahvaljujući kojima je zabava zagarantovana.

Kao i uvek, za sve životnjske primadone pripremamo zeleni tepih kojim će one prošetati. Biraćemo kraljeve stila i elegancija, kao i pobednike šaljivih i šarmantnih kategorija. To je razlog da se vaši ljubimci „skockaju“ u svoja najbolja izdanja, nalickaju svoje krzno i navežbaju najgraciozniji hod.  Verujte da će naš žiri sve to umeti da nagradi.

Pobednike u svim disciplinama očekuje vredne i primamljive nagrade. I ne samo to…sve ljubimce koji se tog 11. juna budu sa nama zabavljali u Delti očekuju pokloni. Sada kada sve ovo znate, verujemo da ćete biti deo našeg velikog party-ja.PET PARTY petface

Pročitajte još: POKLONI, POKLONI: Za svakog posetioca PET PARTY-ja BESPLATAN paketić!

Ukoliko imate ljubimce koji su šašavi, nemirni, željni druženja, dobrog provoda, đuskanja, onda je PET PARTY definitivno pravo mesto za vas. Vremena do samog događaja svakako ima na pretek, ali vam mi savetujemo da se ipak prijavite što pre, a vreme do žurke iskoristite tako što ćete vežbati hod po pisti ili plesne korake sa svojim ljubimcem.

Dakle, sve je potpuno jasno – PET PARTY  je mesto na kome možete očekivati mnogo smeha, zabave, druženja, poklona, nagrada, a sve je potpuno BESPLATNO. Svoj dolazak potvrdite na:

PRIJAVE ZA PET PARTY!!!

 

Prethodni tekstAko imate ovu mačku, kod vas u domu je UVEK ŽURKA!
Sledeći tekstNIKOLA ROKVIĆ JE CAR: Pokrenuo akciju za teško bolesnog Igora Nurkića!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime