KRALJEVO: Olga snimila nasilnika, koji mesecima maltretira komšijskog psa!

On već mesecima unazad maltretira komšijksog psa. Kraljevčani ga, kažu, poznaju kao nasilnika i zbog toga se niko „ne meša“. Niko, osim Olge i njene drugarice koje su odlučne u nameri da stanu na put ovom zlostavljaču!

– Dragi prijatelji, moram da podelim sa vama incident koji se desio juče. Ovaj čovek na snimku, već mesecima maltletira komšijskog psa. Kada god prođe, gađa ga papučama i provocira. To svi znaju,ali niko neće da se meša, jer znaju da je nasilnik, napisala je ova Kraljevčanka!

STARA PAZOVA: Krivične prijave protiv četiri osobe zbog borbe pasa! Psi oduzeti!

Baš kada se ponovo okomio na psa, Olga i njen aprijateljica su bile tu i uključile kameru na svom mobilnom telefonu.

Odreagovale smo i upozorile da to više ne radi, ali on je fizički nasrnuo na moju prijateljicu i udario je povodnikom preko leđa. Nažalost, nisam snimila napad na drugaricu, jer sam skočila da je odbranim. U pomoć su nam pritekli i neki momci, navodi Olga!

PRAVDA ZA ANĐELA: Ceo grad oblepljen plakatima UBICA psa Anđela!

Olga je odmah o ovom incidentu obavestila policiju, ali i vlasnike psa kog osumnjičeni maltletira.

– Pred policajcima, on hvata moju drugaricu za vrat! Priča se završava tako što je nasilnik odveden u MUP. Prijava ide, a odgovaraće za lakše telesne povrede, jer imamo i potvrdu od lekara. O izgovorenim uvredama da i ne govorim. Dokle više. STOP NASILNICIMA, napisala je Olga.

I kao što jedno rekosmo, nasilnici ne biraju žrtve – životinje, ljudi, devojke, nežnija bića,..Sledeće je,..?

Podelite...Share on Facebook0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Share on Google+0