Naslovna Komercijalna grupa MJ SVET Pas koji je bio zlostavljan plaši se svega osim ove bebe

Pas koji je bio zlostavljan plaši se svega osim ove bebe

0
svega petface

Elizabet Spens i njen suprug imaju petoro udomljenih ljubimaca i troje dece. Ovaj par teško govori „ne“ životinjama kojima je potreban dom i obično uzima one životinje koje niko drugi ne želi. Nora, osmogodišnji engleski pointer, imao je izuzetno loš početak života i prestravljen je gotovo svega sem 11-omesečnog Arčija.

svega petface

– Arči je veoma opuštena, srećna, dobronamerna beba i sve životinje veoma lepo reaguju na njega, naročito Nora. Ona dolazi iz veoma nasilnog okruženja i plaši se gotovo svega. Ali ne i Arčija, njega jednostavno obožava, kaže gospođa Spens.

Pročitajte još: Izmučeni pas Ned imao samo 9 kila kada je pronađen i spasen

Nora i Arči skoro sve rade zajedno. Nešto u vezi sa malim Arčijem čini Noru sigurnom, zbog čega ga prati skoro svuda gde ide i radi sve što i on radi.

– Ako se Arči kupa, Nora leži na prostirci i čeka da izađe. Ako ga dojim, ona drži glavu na mom krilu. Ako on baca posuđe na pod, ona je tu da ga bodri, ističe Elizabet.

svega petface

Ovaj nesvakidašnji par naročito voli da provodi vreme u porodičnoj igraonici i tamo ima nebrojene avanture zajedno. Nora i Arči čak i spavaju zajedno svakodnevno i nikada ih ne umara maženje i vreme provedeno zajedno.

Drugo dvoje dece ovog para, Velington i Loreta, takođe su odlični sa psima i cela banda obožava da se igra i provodi vreme zajedno. A naravno, i mačke vole ponekad da se uključe u zabavu.

Pročitajte još: Pit bul iz jednog prihvatilišta nije želeo da u svoj novi dom ode bez najboljeg prijatelja – čivave!

„Naučili smo decu još od malih nogu da poštuju životinje i da se odnose prema njima sa brigom, tako da naši ljubimci veruju deci i sasvim su slobodni sa njima“, rekla je gospođa Spens.

Nora je možda došla iz nasilnog okružena, ali sada kada ima Arčija, svet više nije tako strašno mesto i ne postoji ništa što njih dvoje ne mogu da urade zajedno.

svega petface

Naša preporuka za sve pse koji provode dosta vremena igrajući se sa svojim malim vlasnicima, i za pse koji su generalno dosta aktivni, jeste High Prairie Canine hrana brenda Taste of the Wild. Ova hrana će psu obezbediti sve potrebne hranljive materije, kao i energiju koja mu je potrebna za igru!

Prethodni tekstKRALJEVO: Olga snimila nasilnika, koji mesecima maltretira komšijskog psa!
Sledeći tekstREČ STRUČNJAKA: Zašto je držanje na lancu loše za pse, a opasno po ljude?

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime