Naslovna VESTI PSI Dževu su vlasnici ostavili na ulici, kada su se odselili. Danas je...

Dževu su vlasnici ostavili na ulici, kada su se odselili. Danas je ona PONOSNA MAMA!

0
PODELI
MAMA petface

Dževa je postala MAMA. Međutim, vratimo se nekoliko meseci unazad, kada su je vlasnici ostavili na ulici. I to prilikom selidbe.

Iz ličnih razloga, Dževini vlasnici su se preselili u drugi grad, u kome izgleda nije bilo mesta i za, do juče, najboljeg četvoronožnog prijatelja! Umesto da je odvedu u najbliže Prihvatilište, oni su je ostavili na ulici. Samu, da s esnalazi kako ume.

Najlepši dan u životu psa – dan kada postaje mama!

Tako je Dževa ostala bez krova nad glavom, a ubrzo i skotna. Lutala je dvorištima, pogledom molila da je neko primi na mirno i tiho mesto gde bi se mogla okuciti. Nije želela da svoje štence donese na svet BILO GDE!

MAMA petface

Srećom, ljudi u jednoj ulici u kojoj je Dževa lutala, primetili su da se danima tužna kujica šeta tim krajem! Obzirom da već imaju psa u domu i nemaju uslova da udome još jednom, odveli su je u azil, gde je bilo toplo i sigurno. Za početak, mesto gde je mogla svoje štence na miru da donese na svet.

MAMA HEROJ: Trogodišnja Diva oštenila 13 kuca! (VIDEO)

Veterinari u azilu su joj pružili prvu pomoć, sanirali upalu uha koju je Dževa imala, a onda je kao zdrava mama na svet donela preslatke štence – 5 dečaka i 4 devojčice.

Sada su svi na bezbednom i zajedno čekaju buduće vlasnike.

Bravo, MAMA!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.