Dževu su vlasnici ostavili na ulici, kada su se odselili. Danas je ona PONOSNA MAMA!

Dževa je postala MAMA. Međutim, vratimo se nekoliko meseci unazad, kada su je vlasnici ostavili na ulici. I to prilikom selidbe.

Iz ličnih razloga, Dževini vlasnici su se preselili u drugi grad, u kome izgleda nije bilo mesta i za, do juče, najboljeg četvoronožnog prijatelja! Umesto da je odvedu u najbliže Prihvatilište, oni su je ostavili na ulici. Samu, da s esnalazi kako ume.

Najlepši dan u životu psa – dan kada postaje mama!

Tako je Dževa ostala bez krova nad glavom, a ubrzo i skotna. Lutala je dvorištima, pogledom molila da je neko primi na mirno i tiho mesto gde bi se mogla okuciti. Nije želela da svoje štence donese na svet BILO GDE!

MAMA petface

Srećom, ljudi u jednoj ulici u kojoj je Dževa lutala, primetili su da se danima tužna kujica šeta tim krajem! Obzirom da već imaju psa u domu i nemaju uslova da udome još jednom, odveli su je u azil, gde je bilo toplo i sigurno. Za početak, mesto gde je mogla svoje štence na miru da donese na svet.

MAMA HEROJ: Trogodišnja Diva oštenila 13 kuca! (VIDEO)

Veterinari u azilu su joj pružili prvu pomoć, sanirali upalu uha koju je Dževa imala, a onda je kao zdrava mama na svet donela preslatke štence – 5 dečaka i 4 devojčice.

Sada su svi na bezbednom i zajedno čekaju buduće vlasnike.

Bravo, MAMA!

Podelite...Share on Facebook0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Share on Google+0