KRAGUJEVAC: Tatjana i Tamara su studentkinje koje vas mole za pomoć, jer njihov pas Bole umire!

Pas Bole je u domu Buđevac živeo savršenim životom. Osim ljubavi, pažnje i nege koju je dobijao od Tatjane i Tamare, uživao je u društvu svog najboljeg prijatelja, zlatnog retrivera.

Međutim, tog dana ove dve studentkinje iz Kragujevca čule su najtužniju vest – Pas Bole je jako bolestan!

– Biohemijske analize su pokazale da mu otkazuju bubrezi. Pored toga, ždrelo mu je upaljeno i ne može da jede i pije. Pretužne smo, napisale su ove Kragujevčanke u obraćanju našoj redakciji!

pas Bole petface

Nemacki oštrodlaki ptičar, Pas Bole, je do tog kobnog dana bio jedan veseo i razmažen pas. Trčkarao je po dvorištu, obožavao je igru, jurnjavu za lopticom,.. A onda je, kako nam kažu Tatjana i Tamara, u subotu jednostavno klonuo.

Pročitajte još:
KRAGUJEVAC: Direktor škole, Aleksandar, godišnje spasi 30 napuštenih pasa!

pas Bole petface

– Odmah smo znale da nešto nije u redu. Samo je odbijao hranu. Odvele smo ga kod veterinara odmah i on nam je rekoa da je stvar i više nego opasna. Jedva diše, neće da uzima ni vodu ni hranu, živi na infuziji. Pokušavamo da ga spasemo, ali život košta nažalost, kažu nam one.

Pročitajte još:
Pomozimo Marliju iz Kragujevca: Pas, koji se uprkos svim nedaćima, i dalje smeje! (FOTO)

Za terapije psu Boletu, dnevno je potrebno 2.000 dinara. Ove dve skromne studentkinje iz okoline Kragujevca tu sumu jednostavno ne mogu da priušte. Za sada se snalaze kako umeju, ali pitanje je dana kada više ne budu imale ni jedna dinar za njegovo lečenje.

pas Bole petface

– Zato molimo sve ljude dobe volje, koliko god mogu da nam pomognu. Plašimo se najgoreg scenarija, jer nećemo imati novac, tužno je za kraj razgovora rekla Tatjana.

Kada neko ne želi da odustane od svog ljubimca kada mu život visi o koncu, kada neko daje apsolutno sve i kada nema više, onda takve humane ljude moramo pomoći! Podelite priču dve sestre iz okoline Kragujevca i zaista – koliko imate pomozite im, jer možda baš vaših 50 ili 100 dinara Bolestu spasu život!

Za sve informacije javite se sestrama Buđevac na FACEBOOK PROFILU!