BEOGRAD: Pse sa plavom oglicom pomazite i nahranite, ali oni NISU IZGUBLJENI!

Ukoliko danas prošetate prestonicom, vrlo moguće ćete primetiti pse sa plavom oglicom! Ne brinite, oni nisu izgubljeni, oni su psi koji su prošli takozvani CNR program!

– Počelo je obeležavanje Beogradskih gradskih pasa plavim ogrlicama. Čisto informacije radi, da ukoliko neko vidi pse sa plavom oglicom, gumenom,i belom kopčom na ogrlicama, da zna, da su to sterilisani, vakcinisani i čipovani psi sa naših ulica, koji su prošli CNR program, rekli su iz Udruženja građana „Evropska inicijativa 17“.

ULIČNI PSI: Fotografije koje prate tužnu svakodnevnicu napuštenih pasa!

Pse sa plavom oglicom petface

Kako su naveli, ovakve pse možete slobodno pomaziti, nahraniti, dati im vode, ali je bitno znati da to nisu izgubljeni psi. Dakle, nemojte ih odvoditi na lokacije gde stanuju!

Podignut prvi spomenik u čast uličnih i napuštenih pasa!

– Mole se svi koji u kraju hrane lokalne ulične pse, da se jave Veterini Beograd, kkao bi došli i stavili ogrlicu. Ujedno ako pas nije sterilisan , sterilisaće ga, kome treba nova vakcinacija i slično, naveli su  iz ovog Udruženja.

CNR program – vakciniši, steriliši, pusti. Dakle, svi psi su sterilisani, čipovani na Grad, vakcinisani i vraćeni na lokaciju odakle su preuzeti da bi prošli CNR program.

PODELITE SVIMA!

Podelite...Share on Facebook0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Share on Google+0