Naslovna VESTI PSI ČOVEKOV NAJBOLJI PRIJATELJ: Dodeljene svetske nagrade psima širom sveta!

ČOVEKOV NAJBOLJI PRIJATELJ: Dodeljene svetske nagrade psima širom sveta!

0
PODELI

svetske nagrade psima: Kažu da svaki pas ima svoj dan, a za prošli četvrtak možemo slobodno da kažemo da je bio dan svih pasa širom sveta. Sjajni, jedinstveni, neponovljivi psi sa svih meridijana, okupljeni su kako bi im se odala priznanja za doprinose koji su učinili za ceo svet.

Pročitajte još: BEOGRAD: Opština Stari grad PRVA postavila parking za pse!

14. januar bio je dan kada su psima širom planete dodeljenja priznanja za doprinose u vojsci, postignuća na malim ekranima, jedinstvene stilove. Domaćin ove manifestacije je Džordž Lopez, a on se ovom prilikom prisutnima obratio sledećim rečima:

Psi su zaista čovekovi najbolji prijatelji, a danas smo se okupili da proslavimo najbolje od najboljih. Do kraja večeri, verujem da neće biti suvog oka u dvorani, ali ni suvog mesta da stanete. Ja sam svoje cipele čistio preko cele godine, duhovito je završio domaćin.

Dodeljene su nagrade za najbolju pseću ulogu na filmu, zatim nagrada za najbolje televizijsko lice, potom Instagram senzacija, kao i najbolji pas u video igrama.

svetske nagrade psima petface

Nagrada za PSA GODINE otišla je u šape Gejbu , terapijskom psu, za zasluge koje je imao prilikom oporavka ratnog veterana, njegovog vlasnika Džastina Lensforda.

svetske nagrade psima petface
Nagrada za najbolje odevenog psa.

U živom programu desio se i ponovni susret Brandona Harbaugha i njegovog psa, koji su se u toj dvorani sreli prvi put posle mnogo vremena. Njegov verni Saint ga je sve vreme verno čekao, a upravo zbog toga, on je primio nagradu za najlojalnijeg psa godine. Oni su primili stojeće ovacije svih prisutnih, a nisu retki ni oni koji su brisali suze zbog ovog emotivnog susreta.

svetske nagrade psima petface
Nagrada za najlojalnijeg psa.

Nagrada Underdog pripala je psu Kalesi, o kojoj smo već pisali. Naime, ona je pronađena bez nosa i nosnih šupljina, ali je srećom, uprkos ovom deformitetu, on uspela da nađe dom.

Podsetite se priče o Kalesi: PRIČA SA SREĆNIM KRAJEM: pas bez nosa je našao svoj dom

Ova maniestacija je ustanovljena 2015. Godine, a mi se nadamo da će zaživeti jer verujemo da će putem ovih priznanja bar delom shvatiti koliko cenimo sve ono što čine za ljudski rod.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.