Naslovna VESTI PSI BRAVO: Đaci muzičke škole iz Pančeva sviraju za napuštene pse!

BRAVO: Đaci muzičke škole iz Pančeva sviraju za napuštene pse!

0
PODELI
sviraju za napuštene pse petface

U želji da pomognu napuštenim i odbačenim životinjama, đaci jedne muzičke škole u Pančevu odlučili su da urade ono što najbolje znaju – da sviraju za napuštene pse! 😉

Naime, ove srede, 22. juna, u sali Muzičke škole “Jovan Bandur” u Pančevu održaće se humanitarni koncert!

Pročitajte još:
PANČEVO: Otvorena prva „pet friendly“ škola u Srbiji!

– Ovu humanitarnu akciju pokrenuo je učenički parlament muzičke škole predvođen profesorkama Jelenom Olćan I Ljiljanom Radosavljević, a na inicijativu đaka koji su hteli da urade nešto kretivno i originalno kako bi skrenuli pažnju na životinje sa kojima delimo ovaj grad, rekao je Ivan Kurajov, predsednik Društva Prijatelji Životinja “Ljubimci“ iz Pančeva!

sviraju za napuštene pse petface

Ovo pančevačka organizacija, koja već dugi niz godina brine o napuštenim životinjama, priključila se sjajnoj ideji i zajedničkom saradnjom sa školom „Jovan Bandur“ organizovala pomenuti koncert!

Pročitajte još:
UGLEDAJMO SE NA NJIH: Pančevci napravili JOŠ 11 kućica za napuštene životinje!

– Koncert je organizovan u saradnji sa našim Društvom, a sav prihod od prodatih ulaznica biće namenjen za sterilizaciju napuštenih i uličnih životinja u našem gradu. Cena ulaznica je 200 dinara, a moguće ih je kupiti na ulazu u salu gde će naši sugrađani moći da ostave i prilog. Održavanje koncerta poklapa se i sa proslavom 20 godina rada organizacije “Ljubimci”, koja od 1996. godine aktivno radi na rešavanju problema napuštenih životinja, rekao je Ivan.

Koncert pod nazivom “Šapa ruci” počinje u 19h, pa mislimo da nemate nijedan razlog da se ne odazovete ovoj sjajnoj, humanitarnoj akciji!

VIDIMO SE! 😀

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.