Naslovna Komercijalna grupa MJ SVET DAN KUĆNIH LJUBIMACA: Ovako smo se zabavljali u Novom Sadu!

DAN KUĆNIH LJUBIMACA: Ovako smo se zabavljali u Novom Sadu!

0
Kućni ljubimci Novog Sada petface

Kućni ljubimci Novog Sada, njih 120, na jednom mestu, svi podjednako lepi, šašavi, nasmejani, stidljivi,.. Pogodili ste – ovo može biti samo jedan događaj, samo jedno mesto koje će ih okupiti i samo jedan dan u godini kada će svi oni imati šansu da prodefiluju modnom pistom!

Novosadski PET PARTY!

Kućni ljubimci Novog Sada petface

BIG šoping centar je u subotu, 18. juna, otvorio vrata za sve mace, kuce, ptice, veverice, morske prasiće, pa čak i ptičice! Kućni ljubimci Novog Sada dolazili su u svojim najboljim kreacijama, sa trikovima koji su uvežbani do detalja, sa širokim osmesima i željom da se što bolje druže i zabave!

Pročitajte još:
VIKEND U ZNAKU LJUBIMACA: Ovako smo se družili u Delta City-ju u subotu!

I tako je i bilo! Kako ne bežimo od proverene kombinacije – deca + kućni ljubimci – tako ih je i ove godine bilo najviše 😉 Radionica Plavi Pas okupila je sve mališane željne da nauče nešto novo a istovremeno iskažu svoju kreativnost, tako da i ne čudi što je njihov štand bio jedan od najpopularnijih.

Kućni ljubimci Novog Sada petface

Kako nam nagrađivanje nikada teško ne pada, odlučili smo da dodatno nagradimo učesnike Pet Partija, i organizujemo šešir sreće 😉 Ukusni Natural Trainer pokloni obradovali su petoro najsrećnijih!

Ono što su svi sa nestrpljenjem očekivali – dočekali su i u 15h sve je bilo spremno da velika revija počne! Kućni ljubimci Novog Sada defilovali su kao pravi manekeni, zavodili tročlani žiri, pokazivali trikove, dokazivali talente i zasluženo pobrali aplauze brojne publike!

Pročitajte još:
Da li ste spremni: Počinje IZBOR ZA NAJELEGANTNIJE LJUBIMCE BEOGRADA!

Žiri je imao težak zadatak – od preko 120 ljubimaca trebalo je izabrati 15 – naj cicu, ekipu iz kraja, stanlia i olia, naj stidljivka. I ovaj deo žurke je propraćen aplauzom i smehom i baš kao od prvog minuta sve je prolazilo u divnom rapsoloženju i dobroj zabavi!

Kućni ljubimci Novog Sada petface

Ono što je između ostalog obeležilo još jedno druženje u Novom Sadu su POKLONI! Darivalo se i „šakom i kapom“, svaki ljubimac koji je došao na parti dobio je svoj paketić, tako da su kući svi otišli „punih šapa“.

Ovde nije kraj našim nagradama 😉 Dok se ne slegnu utisci, razgledajte neke simpatične fotografije koje smo utdvojili sa lica mesta, a onda zagrejte prstiće jer uskoro kreće glasanje za NAJELEGANTNIJEG PSA, MACU I PREDSTAVNIKA SITNIH ŽIVOTINJICA!

Tako je, opet i još puno nagrada 🙂 Vidimo se uskoro, ponovo, Novi Sade 🙂

Prethodni tekstBRAVO: Đaci muzičke škole iz Pančeva sviraju za napuštene pse!
Sledeći tekstDRAŽEVAC: Dvomesečno mače pronađeo ispod haube, HITNO TRAŽI DOM!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime