Naslovna VESTI Obiđite svet BESPLATNO, a sve što treba da radite je – da...

Obiđite svet BESPLATNO, a sve što treba da radite je – da VOLITE ŽIVOTINJE!

0
PODELI
VOLITE ŽIVOTINJE petface

Da li VOLITE ŽIVOTINJE? Da li sa druge strane volite da putujete? Ok, onda je ova vest BAŠ ZA VAS! Naime, postoji mogućnost da proputujete ceo svet, a jedini uslove je da VOLITE ŽIVOTINJE!

Pitate se kako? Kompanija “Trusted Housesitters” posluje vrlo jednostavno! Vlasnici kućnih ljubimaca, koji treba da putuju, postave oglas, a ljudi širom sveta koji su zainteresovani mogu da se jave da čuvaju njihove “krznene prijatelje”. U zamenu, vlansici vam svoju kuću daju BESPLATNO!

VOLITE ŽIVOTINJE petface

Na sajtu smo trenutno pronašli oglase za London, Sidnej, Melburn, Njujork, Pert,…

NAJBOLJI POSAO IKADA: Jedan kafić u Britaniji traži osobe za čuvanje mačaka!

VOLITE ŽIVOTINJE petface

Da biste mogli da posetite recimo farmu u Francuskoj ili vilu na australijskim plažama, potrebno je da prethodno izgradite dobru reputaciju. To neće biti teško ukoliko budete čuvali ljubimce svojih sugrađana u zamenu za pozitivne ocene i komentare na sajtu. Vaše šanse da posetite neku egzotičnu lokaciju, takođe, rastu ukoliko vam neko napiše pismo preporuke i putem Interneta proveri vaša lična dokumenta.

BEZ BRIGE NA PUT: Kako i kome ostaviti ljubimca dok ste na putu?!

VOLITE ŽIVOTINJE petface

Jedino što plaćate je prijava za „čuvara“, koja se plaća 10 dolara mesečno. Ali, šta je to u poređenju sa peskovitim plažama i neverovatnom prirodom, zar ne?

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.