Naslovna Komercijalna grupa MJ SVET Adekvatna i posebna briga o mačjoj dlaci i koži na jesen

Adekvatna i posebna briga o mačjoj dlaci i koži na jesen

0
adekvatna petface

Promena godišnjih doba iz leta u jesen je sigurno prouzrokovala brojne promene u ponašanju kod vaših maca, na koje ste i vi sami morali da se priviknete. Kako noći postaju duže, a dani hladnije, počeće više vremena da provode u zatvorenom prostoru, ali to ne znači da će u potpunosti prestati da izlaze zbog čega je potrebna adekvatna nega.

adekvatna petface

Dlaka i linjanje su deo svakodnevnog života vlasnika mačka, ali ono što je potrebno posebno istaći jeste da se mačke koje su stalno u kući ili stanu linjaju jednako i ravnomerno. Sa druge strane, mačke koje žive napolju ili imaju čest pristup spoljnom svetu linjaju se mnogo više na jesen i u proleće.

Pročitajte još: Upornost se isplati: borba protiv buva kod mačaka

Ova razlika je povezana sa količinom vremena koje je vaša mačka izložena dnevnom ili veštačkom svetlu. Svakodnevno četkanje zaista može da napravi ogromnu razliku u količini dlaka koja dospeva u vaš dom, naročito tokom jesni. Detaljno češljanje vaše mezimice je adekvatna stvar koja će ne samo smanjti problem, već će i pomoći vašoj maci, s obzirom na to da će tako progutati mnogo manje dlaka tokom svog redovnog čišćenja, a stoga će imati i manje krznenih loptica.

adekvatna petface

Kako počnemo da grejemo naše domove, toplija unutrašnja temperatura je idealno okruženje za buve da tu žive i razmnožavaju se sa ciljem da prezime na sigurnom. Kako biste sprečili da se buve „usele“ u vaš dom, potrebna je adekvatna zaštita ljubimaca od ovih napasti, kao i doma i okruženja.

Pročitajte još: I mačići udomljeni sa ulice imaju pravo na pravilnu negu!

Naša preporuka kada su u pitanju ove napasti, pored redovnog šišanja i četkanja maca, jeste Cat Spot On brenda Biospotix. Ovaj preparat je prirodno i efikasno rešenje za zaštitu protiv kožnih parazita. Ono deluje trenutno i pruža zaštitu od čak 30 dana zaštite.

adekvatna petface

Uz Biospotixov Cat Spot On ne morate da brinete da će ove napasti mučiti ni vas ni vašu ljubimicu! 🙂

Prethodni tekstPOBEDA NA POMOLU: Još jedna država u kojoj se zabranjuju TRKE PASA!
Sledeći tekstNOVI SAD: Hrabri dobrovoljci spasili mače sa drveta!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime