Naslovna Komercijalna grupa MJ SVET I mačići udomljeni sa ulice imaju pravo na pravilnu negu!

I mačići udomljeni sa ulice imaju pravo na pravilnu negu!

1
mačići udomljeni sa ulice petface

mačići udomljeni sa ulice, iz lokalnog azila ili dobijeni na poklon od rođaka, podjednako su naši najbolji prijatelji. Baš kao i oni sa „debelim“ pedigreom!

Ovo vam naglašavamo iz razloga što je uvreženo mišljenje da mačići udomljeni sa ulice imaju svoj stečeni odbrambeni mehanizam koji će ih štititi od svih nedaća.

Dakle, bilo da su u pitanju rasni mačići ili oni usvojeni, praviln nega im je potrebna!

Ovde akcenat stavljamo na dosadne i opasne buve! Upravo iz tog razlgoa, neophodno je da u prvim danima vašeg novog prijateljstva upoznate svog malog ljubimca, ali i nezvane goste koji dolaze sa njim.

mačići udomljeni sa ulice petface

Mislimo naravno na već pomenute ektoparazite – buve. Glad i potreba za hranom kod buva je neizmerna i zato ne treba misliti kako će one nestati same od sebe. Od prvog dana zajedničkog života sa ljubimcem, potrudite se da stanete na put buvama i problemima koje izazivaju.

Na sreću, danas je to veoma lak posao za vlasnike, s obzirom na to da na raspolaganju imaju kvalitetne preparate bez hemijskih insekticida, i što je najbitnije – pogodnim i za tretman buva na mladim životinjama.

Zaštita mora da bude konstantna, jer treba uvek imati na umu da su buve aktivne tokom cele, bez obzira na vremenske uslove.

Sa druge strane, stalna zaštita pored kvalitetne nege i ishrane, predstavlja jedini način da posete veterinaru svedete na minimum.

Zahvaljujući razvijenoj tehnologiji sada možete izuzetno jednostavno suzbiti buve u tri koraka: uz pomoć spot on preparata, sprejeva za ljubimce, ali i za one parazite koji su se nastanili u vašoj neposrednoj okolini.

Biospotix nudi sve to, a uputstvo za njihovu upotrebu potražite na pakovanju ili kod vaših veterinara. 😉

Prethodni tekstKRALJEVO: Boni je paralizovan pas, koji će se naći na ulici jer je Grad tako rešio!
Sledeći tekstMeri pokrenula „lajavu garažu“ – čuva pse dok vi šopingujete!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime