Naslovna VESTI PSI AZILI SE UKLJUČILI U TRGOVINU PSIMA. Oduzeto13 ukrajinskih pasa bez EU pasoša

AZILI SE UKLJUČILI U TRGOVINU PSIMA. Oduzeto13 ukrajinskih pasa bez EU pasoša

0
sva tuga sveta

Prošlog petka, oko 15 sati, izvršena je kontrola belog transportera poljske registracije na putu A9 kod Pegnitza na izlazu Weidensees u pravcu Minhena. U vozilu se osim 42-godišnjeg Ukrajinca i 43-godišnjeg Poljaka, nalazilo i 13 pasa, saopštila je nemačka policija.

Cilj putovanja je bio AZIL U KARLSRUHE i odvoženje pasa upravo u pomenuti azil, rekla je policija. Životinje su bile vakcinisane još u Ukrajini, ali nije bilo pratećih EU potvrda o vakcinaciji. Transport nije bio najavljen, a sam način transporta nije bio ispravan. Pretpostavlja se da postoji mogućnost i da se radilo o komercijalnom transportu, ipak takva pretpostavka još treba da se utvrdi. Što se pasa tiče, oni su bili u osrednjem stanju, ali je i utvrđeno da nisu propisano prevoženi i nisu bili u adekvatnim uslovima.

5 ŽELJA KOJE TREBA ISPUNITI PSU PRE NEGO ŠTO UMRE

POLICIJA SPASLA PSA! Nestao pas pronađen na neverovatnom mestu!

Psi, koji su nisu bili štenci, oduzeti su u saradnji sa veterinarskom službom i privremeno smešteni u azil Bayreuth, objasnila je policija.

Za sada nije poznato zbog čega su psi transportovani u azil u Karlsrue i kakva bi ih sudbina tamo čekala. Ono što je sigurno, jeste da će nakon veterinarske kontrole i pregleda biti oglašeni za udomljavanje.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO SA PETFACE YOUTUBE KANALA:

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstBRAVO! JEDAN OD NAJSKUPLJIH KAFIĆA PUSTIO PSE UNUTRA!
Sledeći tekstSTRAVIČNO – 5000 mrtvih pasa i mačaka pronađeno u poštanskim paketima

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime