Naslovna VESTI PSI BAČENA U RUPU: Ovaj pas je imao neviđenu sreću da je pronađu...

BAČENA U RUPU: Ovaj pas je imao neviđenu sreću da je pronađu na vreme! (VIDEO)

0
bacena u rupu

Dan kad je pronađena pored jezera u Bedekovčini u Hrvatskoj, ženka staforda po imenu Meri mogla bi da slavi kao svoj novi rođendan. Život joj je spasla Gordana Mirt, a u svemu je pomogao i njen pas Maks, jer je upravo on otkrio vreću u kojoj je Meri bačena u rupu. Iako se ni nakon nekoliko meseci ne zna ko je pretukao i odbacio ovog psa, njena priča ipak ima sretan kraj – zauvek ostaje u domu svoje spasiteljke.

Divna je i jako se dobro slaže s Maksom. Uživaju zajedno, puno se šetamo i mazimo. Prvih nekoliko dana bila je malo uplašena, ali sad se već opustila – kaže Gordana Mirt. Ova žena je danima vodila Meri kod veterinara, brinula se o njoj, a bivši vlasnici su tek nakon deset dana pitali za nju. Da, Meri je, verovali ili ne, imala vlasnike, koji su je odbacili i bacilli u jamu pored jezera. Zbog jezivog zanemarivanja i napuštanja životinje, Gordana je odlučila da se obrati policiji i prijavi bivše vlasnike. Istovremeno je odlučila i da Meri pruži dom, ovog puta za stalno.

MEDINA PRIČA: “Bio je moj najlepši dan u životu…”

Meri je inače pas koji je korišćen za parenje, a na sve to nije prijavljena kinološkom savezu u Hrvatskoj, što je za odgajivače u toj zemlji obaveza. Kao i kod svake birokratije i u ovom slučaju biće teško dokazivo da je Meri pas koji je bio zlostavljan i korišćen samo za priplod, jer prema veterinarskoj inspekciji nema dokaza da su njeni štenci bili namenjeni za prodaju.

13 MILIONA PREGLEDA: Video posle koga ćete shvatiti da pas NIJE igračka!

Ipak, nadamo se da će se pravda isterati na videlo. Sa druge strane, najbitnije je da je Meri sada dobro i da je na sigurnom. Napokon ima dom pun ljubavi, u kojem pored svega ima i druga koji je obožava. Srećno, Meri!

Petface Viber zajednica

POGLEDAJTE BONUS VIDEO SA PETFACE YOUTUBE KANALA:

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta bez prethodne saglasnosti autora.

Autor: vecernji.hr, foto: privatna arhiva

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstGrudvica u velikom svetu: Više nikada neće pobeći od kuće
Sledeći tekstZBOGOM DEDA: posle 24 godine verovatno najstariji pas u Hrvatskoj otišao iza duge! (VIDEO)

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime