Naslovna Komercijalna grupa MJ SVET Slepi pas Barkli dobija drugu šansu zahvaljujući policajcu

Slepi pas Barkli dobija drugu šansu zahvaljujući policajcu

0

Kada je Dženet Kern prvi put ugledala Barklija, lutalicu koju su našli u blizini Atlante, želela je da plače. Desetogodišnji Barkli je bio potpuno slep, zubi su mu bili u užasnom stanju, a krzno je bilo u potpunosti ućebano.

Kern je odvela Barklija kod veterinara na čišćenje, a veterinar je preporučio operaciju kojom bi se oba Barklijeva oka hirurški uklonila. Čim je Barkli otpušten iz veterinarske stanice, Kern je postavila njegovu fotografiju na Facebook u nadi da će mu naći stalan, ili bar, privremeni dom.

barkli petfaceNedugo nakon što je fotografija postavljena, javio se policajac Erl Haners, koji je rekao da su on i njegova žena želeli da daju Barkliju privremeni dom jer su već vodili računa o slepim psima.

Ovo nije prvi put da porodica Haners brine o napuštenim psima. Prošlog meseca su pokupili Bridžet, štene koje su našli u kartonskoj kutiji na putu i koje su udomili, a imaju i sedam spasenih mopseva, dok redovno privremeno čuvaju pse iz prihvatilišta.

Pročitajte još: 133 ljudske godine: Uginula Megi – najstariji pas na svetu!

Uprkos tome što imaju kuću punu pasa, Hanersovi su znali da imaju mesto za još jednog psića. Tačnije, ne samo da su odlučili da mu pruže privremeni dom, već i da ga udome za stalno.

– Ima 10 godina i slep je. Nisam mogao da dopustim da bude jedan od onih starih bespomoćnih pasa koji nemaju šansu da budu udomljeno. Svet može da bude veoma mračno mesto, ali Barkli može da ima svetao život i to je ono što će se moja porodica uveriti da bude, rekao je policajac.

barkli petface Kada je Haners otišao da pokupi Barklija, bio je stidljiv i povučen, ali se ubrzo opustio.

– Prilično dobro je naučio da se kreće po kući, nekoliko dana mu je bilo dovoljno. On je veoma srećan pas, uvek maše repom i zadovoljan je što je s nama, zaključio je Haners.

Pročitajte još: DIVNO: Ovaj slepi pas je pronašao porodicu koja će ga voleti!

Svi psi iz doma Hanersovih su odmah prihvatili Barklija kao jednog od njih. Ali četvoromesečna Bridžet je stvorila najjaču vezu sa njim. Kern ne može biti srećnija što je Barkli otišao kod Barklijevih jer u bolju porodicu nije mogao otići.

barkli petface Ukoliko i vi imate pse malih rasa preko osam godina starosti, trebalo bi da prilagodite ishranu njihovim godinama i potrebama. Senior Mini hrana brenda Natural Trainer poboljšava sveukupno zdravlje psa, ima pozitivan efekat na gastro-intestinalni trakt i pomaže borbu protiv efekata starenja.

Osigurajte svom mezimcu srećnu starost i pružite mu samo najbolje!

Prethodni tekstHIT: Labradorka Bela pojela mladenačku tortu, veče pred venčanje!
Sledeći tekstBEOGRAD: DOBRODOŠLI U PORODICU MILUTINOVIĆ u kojoj živi devet pasa!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime