Naslovna Komercijalna grupa MJ SVET STRUČNJACI SAVETUJU: Uključite ljubimce u praznike!

STRUČNJACI SAVETUJU: Uključite ljubimce u praznike!

1
ukljucite-ljubimce-u-praznike-petface

Ukoliko svog kućnog ljubimca doživljavate kao člana porodice, moramo da vas razočaramo, jer u ovome niste posebni! 😀 Istraživanja su pokazala da svaka druga porodica koja brine o nekoj životinji, na nju gleda kao na člana porodice, uključuje je u odluke, praznike, proslave,.. Kako da uključite svog ljubimca u predstojeće praznike, a da oni ne budu mučni ni za njega ni za vas, odgovorili su stručnjaci:
1.Neka budu deo novogodišnje euforije u vašem domu – psu možete staviti ogrlicu u novogodišnjim tonovima, bojama, sa pahuljicama,..
2. Napravite ornament sa njihovom slikom – to može biti slika vašeg ljubimca, koju ćete negde okačiti. Ram možete ukrasiti novogodišnjim ukrasima, takođe.
3. Igrajte se sa ljubimcem – ako živite u snegom prekrivenim predelima, izvedite psa napolje i igrajte se sa njim. Ili jednostavno provodite više vremena sa njim, to će mu biti najlepši poklon a i vama će značiti.

4. “Ubacite” ljubimce u porodičnu fotografiju – neka neko od članova vaše porodice drži ljubimca ili neka jednostavno on stoji pored nekoga od vas. To će mu stvoriti još jači osećaj da pripada vašoj celini!
5. Dajte mu poklon – dok svi otvaraju poklone, dajte i vašem ljubimcu novogodišnji poklon. Zabavno je da poklon i umotate, možda će, naravno pod vašim nadzorom, uspeti da ga odmota. Naš predlog je Personal Trainer poslastica, jer smo sigurni da će je pojesti pre nego li je i otvori 😀

NATRUAL TRAINER HRANA ZA PSE
U svakom slučaju pred nama su praznični dani, puni toplih i emotivnih momenata u koje svakako treba uključiti i kućne ljubimce. Jer, oni nisu ni zaslužili ništa manje, zar ne?

Prethodni tekstPomozite macama: I njima je – kao i vama – zimi dosadno kod kuće!
Sledeći tekstKORISNO: Kako da ljubmac preživi praznično „ratno ludilo“!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime