Naslovna Komercijalna grupa MJ SVET PRESMEŠNO: pas uhvaćen kako žvaće papir

PRESMEŠNO: pas uhvaćen kako žvaće papir

0
pas uhvaćen kako žvaće papir petface

pas uhvaćen kako žvaće papir: Sigurno ste bar jednom uhvaćeni kako krišom radite nešto što nikako ne biste smeli. Verovatno ste se postideli, pocrveneli, bar jednom izvinili. Sledeća priča, govori nam o jednom mališanu koji ne zna da se postidi.
Ovaj beli pas je uhvaćen kako se nedolično ponaša, odnosno uhvaćen je u krajnje kompromitujućoj situaciji – dok žvaće papir i pravi krš. Međutim, to što je uhvaćen na delu i što je njegovo ponašanje dokumentovano, njega ni na momenat nije navelo da se pokaje. Naprotiv, on je skočio na osobu koja je snimila kamerom ovaj prizor, ljut što je prekinut u nestašluku.

pas uhvaćen kako žvaće papir petface

Osoba koja je snimila ovaj fenomenalni snimak, polako se približava psu, koji se bezbrižno ušuškao ispod stolice, ni ne sluteći da ga neko posmatra. Kako se obično retko šta može sakriti, tako i grickanje papira od strane ovog mališana, ne može proći nezapaženo. Ono što tera na smeh jeste njegova reakcija kada uoči nezvanog gosta. Umesto da se pokunji zbog toga što je uhvaćen kako pravi štetu, on se zatrčava ka kameri i počinje da laje iz sve snage.

Pročitajte još: Ishrana pasa: Kakva treba da bude ishrana pasa “u godinama”?

Mi ipak želimo da verujemo, da ovaj mališan nije toliko nevaljao i da je njegov vlasnik prosto zaboravio da ga nahrani. On je onda rešio da prekrati svoju glad uuuuuuksunim papirom.
Ukoliko i vi u vašem domu imate nemirne sladokusce, naša preporuka za njihove ukusne obroke je Trainer Natural hrana. Tim eksperata iz ove kompanije danonoćno je radio kako bi za svakog ljubimca razvio pravu formulu, koja omogućava izbalansiranu ishranu koja zadovoljava sve njegove potrebe. Sastojci su organskog porekla, a odlikuju se prvoklasnim kvalitetom. Da zdravlje na usta ulazi, zaposlenima u ovoj kompaniji savršeno je jasno, pa je zato Trainer hrana razvijena upravo na ovom postulatu.

pas uhvaćen kako žvaće papir petfaceSada kada znate da možete odahnuti kada je ishrana vašeg ljubimca u pitanju, sve svoje slobodno vreme možete usredsrediti upravo na – vašeg najboljeg prijatelja.

Pogledajte VIDEO psa koji je uhvaćen kako žvaće papir:

Prethodni tekstO LJUBAVI I ŽIVOTU: 8 lekcija koje možemo naučiti od pasa!
Sledeći tekstPRESLATKO: beba i pas imaju tajni jezik (VIDEO)

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime