Naslovna Komercijalna grupa BEOGRAĐANI: U subotu, psa na povodac i pravac u zajedničku rekreaciju! (VIDEO)

BEOGRAĐANI: U subotu, psa na povodac i pravac u zajedničku rekreaciju! (VIDEO)

0
KSK-SINGUIDUNUM-33

O pozitivnom uticaju druženja sa psima smo vam mnogo puta pisali. Onu pozitivno utiču na naše zdravlje, smanjuju stres, a kada smo neraspoloženi dovoljan je jedan njihov pogled da nam poprave raspoloženje. Takođe, pisali smo vam o prednostima života sa psom – od rekreacije do lagane šetnje. Upravo zato imamo za vas i vest koja će vam to pokazati na delu – u subotu, 16. maja – očekuje vas veselo druženje vlasnika i pasa!

agiliti

„U subotu, 16. maja na Dorćolu, organizovali smo međunarodno takmičenje u Agility sportu sa psima pod nazivom „5. Singidunum Agility Cup / 1. Balkan Agility Cup“. Čast nam je da ugostimo preko 50 takmičara iz 7 zemalja“, rekli nam je Jelena Cerović, predsednik „KSK Singidunum“.

Kako su nam objasnili iz „Singidunum“-a, agiliti je sve više popularan sport u svetu, a za one koji nisu upoznati – to je vrlo zabavan i dinamičan sport.
„Sport ima sličnosti sa preponskim jahanjem. Staza na kojoj se meri vreme postavlja se nizom prepreka zadatog redosleda. Po tom, zadatom redosledu, vodič trčeći navodi svog psa da savlada sve prepreke i da sto brže dodje do cilja. Naravno, prisila nad psom je zabranjena i kažnjava se diskvalifikacijom. Psi jako vole da se takmiče i najbolji i najbrži budu upravo oni psi koji su trenirani kroz igru, što dodatno pokazuje da je grubost u obuci isključena“, rekla je Jelena.

Agility Taš 2005 2
Poruka je jasna, psa na povodac i pravac na zajednički trening 😀 Možete da pogledate i kako smo se družili prošle godine!

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstSRCE DA PREPUKNE: Pas svakog dana posećuje mesto gde je sahranjen njegov vlasnik!
Sledeći tekstPRESLATKO: Pogledajte kako se ovaj slatkiš bori protiv štucanja! (VIDEO)

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime