Naslovna VESTI PSI SJAJNOOO: Otvoren pravi pravcati BISOKOP ZA PSE!

SJAJNOOO: Otvoren pravi pravcati BISOKOP ZA PSE!

0
BISOKOP ZA PSE petface

BISOKOP ZA PSE – možda zvuči neverovatno, ali je istinito! Naime, u glavnom gradu Norveške i psi će moći da uživaju u filmskim projekcijama!

Sa “Av, av av, av”, Marijana Zecca direktorka „Ringen“-a, prvog bioskopa za pse, pozdravila je publiku i zvanično otvorila prvi BISOKOP ZA PSE! U publici, rzaume se, 35 pasa sa svojim vlasnicima!

Pročitajte još:
Otvoren PRVI KAFIĆ u kome dođeš na kafu i udomiš psa!

– Veliki sam ljubitelj pasa, ovo je tako uzbudljivo i zaista jedinstveno iskustvo, rekla je Zecca. Na prvoj projekciji nije bilo starosnih ograničenja za pse, ali su svi morali biti u pratnji svojih vlasnika (jedan pas/vlasnik = jedan karata). Muzika je bila tiša nego obično, a osvetljenje prigušeno kako se psi ne bi uplašili!

Sve je podređeno uživanju čovekovog najboljeg prijatelja, pa tako na samom ulazu vlasnici mogu kupiti pseće koskice, slatkiše i ostale grickalice za svoje pse!

BISOKOP ZA PSE petface

– Na ideju smo došli jer istraživanja pokazuju da psi vole da gledaju pokretne slike na malom ekranu kada su sami kod kuće. Zato smo našu ideju sproveli u delo i nastao je ovaj prvi BISOKOP ZA PSE, istakla je Marijana.

Pročitajte još:
BRAVO BEOGRAĐANI: Pokrenuta prva banka hrane za napuštene pse!

Ovo međutim nije i zvanično prvi BISOKOP ZA PSE na svetu. Sličan vid zabave imaju građani i posetioci Beča i Tel Aviva. U Beču je otvoren još 2008. godine, a projekcije su održavale jedanput mesečno. Međutim, zbog velikog interesovanja ove projekcije su se veoma brzo našle na svakodnevnom repertoaru. Psi ovde dobijaju ćebence, kokice i vodu. Slično je i u Tel Avivu, gde je jedinstvena bioskopska sala otvorena krajem jula. Prva projekcija za pse i vlasnike bila je „Tajni život kućnih ljubimaca“.

Šta mislite o ovoj ideji? Možda da se i kod nas otvori nešto slično,.. 🙂

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstUŽICE: Medi je preminuo vlasnik i sada se HITNO poklanja!
Sledeći tekstKomšije su je osudile da njen pas pravi nered u liftu, a ona im OVAKO UZVRATILA!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime