Naslovna VESTI PSI Anja je fotograf iz Beograda koja je upravo učinila NAJJAČU STVAR za...

Anja je fotograf iz Beograda koja je upravo učinila NAJJAČU STVAR za napuštene životinje i bolesnu decu!

0
bolesnu decu petface

Decembar je mesec praznovanja, divnih trenutaka, smeha, darivanja, ali nekako svi zaboravimo na one kojima možda decembar nije simbol smeha i radosti – napuštene životinje i bolesnu decu! Iako mislite da ovaj spoj nema veze jedan sa drugim, sačekajte da čujete priču Anje Mićović iz Beograda!

Naime, ova devojka je došla na super ideju i rešila je da pokrene decembarski akciju darivanja, jer kako nam kaže “retko se setimo da nekome poklonimo nešto van praznika”.

Akcija sakupljanja sredstava da se Ivanu pokloni pas pomagač: “USPEĆEMO, ZNAMO”!

-Bavim se fotografijom nepune četiri godine i rešila sam da pokrenem akciju, u kojoj želim da minimum 500 dinara od svakog slikanja tokom decembra poklonim u dobrotvorne svrhe: jedan deo fondaciji “Budi human”, a drugi deo nekom od udruženja za zaštitu životinja. Budući da je decembar uvek nekako vezan za porodicu i prijatelje kojima želimo da posvetimo pažnju, želela sam da zajedno učinimo još nekome poslednji mesec 2018. godine lepim, koliko god to simbolična svota bila, kaže Anja za naš portal!

bolesnu decu petface

Ona je dodala da je akcija vezana za Beograd u kome ona živi i radi, ali da je ovim potezom želela da podstakne i svoje kolege da se priključe i da, shodno svojim mogućnostima, naprave nešto slično i u svojim gradovima, širom Srbije.

Dirljiva reakcija psa na smrt svoje vlasnice Marije, rasplakala je svet!

-Sigurna sam da zajedno možemo sve da ostvarimo. Akcija pomoći za napuštene životinje i bolesnu decu se odnosi na fotografisanje portreta do 4 osobe (i ljubimci su dobrodošli!). Fotografije ću proslediti u digitalnom formatu, a lokacije će biti najlepši delovi naše prestonice. I naravno, ne morate brinuti gde će otići novac – sve će blagovremeno biti objavljeno na mojim društvenim mrežama. Ukoliko ne možete da učestvujete iz nekog razloga, veliku pomoć bi predstavljalo da prosledite ovu akciju drugima, kako bismo stvarno ulepšali još nekome praznike, rekla je Anja za kraj!

Ovo je još jedna divna akcija pomoći koju rganizuju naši sugrađani, zato #SHARE dalje i hajde da učinimo praznike SREĆNIM ZA SVE!

Ukoliko želite da se priključite akciji, kontaktirajte Anju putem emaila: anjamicovicphoto@gmail.com, Instagram poruke ili preko Facebook stranice: Anja Mićović Photography.

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstLjudi ga neće jer ima ĐAVOLSKE OČI, već pet godina živi u boksu!
Sledeći tekstEHINOKOKUS KOD MAČAKA: Zbog ovog parazita mace mogu da povraćaju, a i da budu neraspoložene!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime