Naslovna VESTI PSI Keruša Čikita trčala kroz saobraćaj da bi našla pomoć povređenom vlasniku!

Keruša Čikita trčala kroz saobraćaj da bi našla pomoć povređenom vlasniku!

0

Milagro Munjoz Araya nikada nije videla psa toliko posvećenog gazdi. Ona i njen suprug su prolazili i zaustavili auto kada su ugledali malu žutu kuju. Trčala je sa jednog kraja puta na drugi. Milagro kaže da su odmah znali da nešto pokušava da im kaže.

Kujica Čikita ih je odvela pravo do svog vlasnika koji je, činilo se, bio veoma povređen. Milagro je sa svojim suprugom odmah potrčala da pomogne čoveku, a keruša je neprekidno lizala svog vlasnika. Pozvali su ambulantu. Počela je da pada kiša, ali se ona nije odvajala od povređenog čoveka.

Pas Toni se nije odvajao od povređenog vlasnika koji je čekao pomoć

čikita-petfaceKada su stigla ambulantna kola, keruša je bez razmišljanja uskočila. Ležala je na njegovim grudima. Dozvolili su joj da se pozdravi sa svojim vlasnikom, ali su morali da je odvoje pošto nije bilo dozvoljeno da ostane unutra.

SLAMA SRCE: Pas po imenu Kapetan 10 godina živi na grobu svog vlasnika!

Milagro je interesovalo kako je čovek, gde živi sa svojom kerušom. Nažalost, veoma su siromašni. Saznala je da se njegov pas zove Čikita, što bi u prevodu sa španskog značilo „malena“. Vlasnik inače ima velikih problema sa nogom što mu otežava kretanje, ali je uz svoju kerušu bezbedan, jer će ona uvek pojuriti u pomoć.

čikita-petfaceMilagro je rešila da pomogne koliko može. Odvela je kerušu kod veterinara, gde je dobila tretman koji će joj sigurno pomoći da što duže bude uz svog vlasnika.

DIVNO… 🙂

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.