Naslovna VESTI PSI NADLEŽNI KAŽU DA JE SVE U REDU: Ovo je Fani, pas kog...

NADLEŽNI KAŽU DA JE SVE U REDU: Ovo je Fani, pas kog je UBILA STRUJA u centru Beograda!

0
Fani petface

Tog dana Fani je UBILA STRUJA! U centru Beograda! Na očigled nekoliko svedoka. O tome smo pisali i mi:

UŽAS U CENTRU BEOGRADA: Struja sa novogodišnje rasvete ubila vlasničkog psa!

Dok je vlasnica prepričava taj kobni dan za NOIZZ, nadležni uveravaju da je sve u redu.

Uobičajena šetnja psa se ovog nedeljnog jutra pretvorila u tragediju. Dok je vlasnik šetao svoju devet godina staru kuju Fani, ona je otrčala do svetlosne instalacije na Trgu Nikole Pašića i doživela strujni udar. Zatim je otrčala do drugog stuba i nakon drugog strujnog udara je preminula.

– Ona nije ništa kopala, ti kablovi su bili izloženi i njih je mogao da dokači bilo ko, priča za NOIZZ vlasnica Dragana Popović Kuzmanović.

U razgovoru sa veterinarom, koji je mogao samo da potvrdi smrt, saznali su da Fani nije jedini pas koji je ovih dana tako stradao. Svesna toga da ništa ne može da povrati njenu kucu, Dragana je pozvala JP “Javno osvetljenje”, kako bi im ukazala na događaj koji se desio.

– To je bilo istog dana, ne sećam se tačno u koliko sati sam ih pozvala na broj koji sam našla u novinama. Pomislila sam kako bi umesto Fani od te rasvete moglo da strada i neko dete. Saslušali su me i rekli da će poslati ekipu na teren, objašnjava Popović Kuzmanović.

Povodom tog događaja direktor JP “Javno osvetljenje” Aleksandar Cincar Poposki je za “Novosti” izjavio kako su oni imali samo poziv sugrađanke iz koga s nije moglo zaključiti šta se tačno dogodilo.

– Žena je rekla prvo da je struja ubila psa, a onda da je pecnula jednog muškarca. Nemoguće je da voltaža toliko varira. Posle tog poziva naše ekipe su izašle na teren, a i sam sam se lično uverio da sve funkcioniše kako treba. Obišao sam i zamak, poklone na Terazijama i Knez Mihailovoj, rekao je Cincar Poposki.

HEROJ: Uskočio u hladnu reku kako bi spasio 13-godišnjeg psa!

Posle njihovog tumačenje Dragana ima dodatna pitanja za nadležne, koji tvrde i kako je napon mali i da ne može da ugrozi živote ni mnogo manjih životinja.

– Fani je imala više od 40 kilograma, dakle napon je bio dovoljno jak da usmrti nju ili neko dete. Takođe ne znam kako sam bila nejasna, s obzirom da su me nakon toga pozvali i rekli mi da je došlo do ‘probijanja izolacije’? Zahvalili su mi se što sam im ukazala na to, ali mi niko nije rekao da mu je bar žao što mi je pas stradao, prepričava Popović Kuzmanović.

Kao epilog ove priče, navešćemo da je U Srbiji za kupovinu novih i reparaciju starih ukrasa izdvojeno više od milion i po evra! Milion i  po razloga da kažemo – Ovog puta je stradao Fani, a sutra to može biti i neki čovek, dete,…

Izvor: Noizz.rs

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.