Naslovna Komercijalna grupa MJ SVET Kako da izaberete najbolju ČINIJU za svog PSA

Kako da izaberete najbolju ČINIJU za svog PSA

0

Kada pripremate sve za dolazak novog ljubimca u dom, nikako ne treba da zaboravite na činiju. Verovatno mislite kako je nije teško izabrati, ali nisu ni sve činije stvorene jednake.

Različite činije imaju različite pogodnosti i neke su jednostavno bolje od drugih. Kada vlasnici uzimaju u obzir kupovinu ovakvog jednog dodatka, sigurno razmatraju cenu, izgled, bezbednost, svrhu, trajnost i lakoću čišćenja.

činiju petfaceAko malo bolje razmislite o tome, činija vašeg psa je bitan deo njegovog osnovnog zdravlja. On jede i pije iz svojih činija redovno, tako da bi bilo korisno da izaberete pravu činiju. Mi ćemo vam predstaviti nekoliko njih, a vi razmislite koja bi bila najbolja za vašeg mezimca.

Pročitajte još: Saznajte zašto su posude za hranu i vodu brenda Rogz najbolji izbor za vaše ljubimce!

Plastične činije

One dolaze u brojnim veličinama, oblicima i bojama. Veoma su jeftine i teško da će se polomiti kada ih ispustite. Mnoge se mogu prati i u mašinama za pranje suđa, ali ne generalno ne preporučuju mnogim psima.

Plastične činije mnogi psi mogu lako izgristi i izgrebati, tako ostavljajući prostor da se bakterije prošire po njima. Pored toga, neki psi mogu dobiti i alergiju na plastiku, što će ostaviti blagu reakciju na bradi ili licu psa, te je bolje pronaći neku zdraviju opciju za jelo vašeg ljubimca.

činiju petfaceKeramičke činije

Ove činije su sjajan način da izrazite svoj stil jer dolaze ukrašene sa zabavnim dezenima. Njihov zaštitni sloj ih čini lakim za čišćenje, naročito ukoliko su bezbedne za pranje u mašini za sudove. Međutim, keramičke činije će se lako slomiti ako se ispuste. Čak i kada ste pažljivi, one se mogu okrznuti i tako postati nebezbedne za vašeg psa. Male i manje vidljive pukotine mogu biti raj za bakterije. Budite sigurni da proverite svoje keramičke činije redovno da se nisu oštetile.

Metalne činije

Ovakve činije su svakako najdugotrajnije i bezbedne su za pranje u mašini za sudove. Nekada dolaze i sa gumenim dodatkom kako bi se sprečilo prosipanje. One su praktične i nisu skupe, a i nelomljive su. Pak, morate da vodite računa da se ne stvori rđa na njima, te ih održavajte redovno.

Pročitajte još: FOTOGRAFIJA KOJA JE OBIŠLA SVET: Policijski psi vrlo strljivo i kulturno čekaju u redu svoj obrok! (FOTO)

Činije brenda ROGZ su netoksične i veoma su lake za održavanje i pranje. Dolaze u različitim veličinama za pse svih rasa i veličina.

činiju petfaceTakođe, poseduju i silikonsko dno kako se činije ne bi klizale i da se voda i hrana ne bi prosipali. Posebno treba istaći da su otporne na koroziju i abraziju, a imaju i atraktivan dizajn.

Prethodni tekstIstraživanje: Radije bi usvojili ljubimca nego osvojili novac na lutriji!
Sledeći tekstISTORIJSKI POMAK: Predsednik Južne Koreje UDOMIO KUCU iz azila!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime