Naslovna VESTI PSI POMOZI DA NAĐEMO VAVA: Uključimo se svi u potragu! (VIDEO)

POMOZI DA NAĐEMO VAVA: Uključimo se svi u potragu! (VIDEO)

0
POMOZI DA NAĐEMO VAVI petface

Mnogi od nas morali su biti razdvojeni od svog ljubimca na neko veme i znaju da taj osećaj nije ni malo lep, kako za njih tako i za njihove ljubimce. Ali šta je sa ljudima koji izgube svoje ljubmice? Koji pate svaki dan za njima?

Upravo to se desilo jednoj Zani iz Beograda. Njena kuca Vava nestala je pre pet dana iz dvorišta sa Zvezdare. Znajući trenutnu situaciju u zemlji i zabranu izlaska od 17:00 do 05:00h Zani ove okolnosti nikako ne idu u prilog. Zato hajde da joj pomognemo i zajedno nađemo Vavi!

PROČITAJTE I:

Pitanje koje muči sve vlasnike: DA LI MAČKA TREBA DA PIJE MLEKO?

DA LI SU OVO ŠTENCI ILI NE: Pronašao kutiju sa napuštenim štencima – ili zapravo ne!?

TAJNA VREMENSKE KAPSULE: Čovek otvorio 120 godina staru vremensku kapsulu i u njoj našao ovo! (VIDEO)

,,Poštovani javljam Vam se s molbom da se pridružite potrazi za našim ljubimcem. Nestala je pre pet dana iz dvorista sa Zvezdare. U pitanju je decji ljubimac, pas po imenu Vava, ima bele sapice i belinu na grudima, vrne je boje. Mesanka je Cane corsoa i pticara. Nikad do sad nije odlazila od kuce. Zbog situacije sa corona virusom, baka kod koje je bila se samoizolovala pa tako nije videla svoju porodicu pa ni unuke Iliju i Unu koji se se odselili na Nbgd. A koji su pre nastanka vandredne situacije dolazili svaki dan da se igraju s njom. Jednog dana kad je videla da je baka zaborravila otvorenu kapiju, resila je Vava da nadje svog Iku i Unu, pa je krenula na dalek put…Stigla je do Brankovog mosta, gde je slikana. Tuzna slika psa koji luta autoputem trudi se da nadje put do voljenih se uskoro prosirila drustvenim mrezama… U isto vreme su stizala je objave da je vidjena u krugu Klinickog centra, pa u Bulevaru Kralja Aleksandra kod Tasa..Oblepljen je Tas kao i Novi Beograd sa molbom da joj pomognu da se vrati kuci…Vava jos uvek luta ovuk ne zna da mozemo da je trazimo od 5 do 17h…A ostalo vreme nam ostaje samo da se nadamo da ce doci…Sigurno ce doci. Hvala 0613434045. ZANA.”

POMOZI DA NAĐEMO VAVI petface

Ovom molbom se Zana obraća ljudima i moli ih ako imaju bilo kakvu informaciju da joj jave. Vavi zaslužuje da bude sa svojom porodicom a ne da luta ulicama. U koliko je vidite zadržite je kod sebe a Zana će doći po nju u najkraćem mogućem periodu. Ako ipak niste u mogućnosti da se zadržite odvedite je do najbližeg veterinara. Vavin broj čipa je 688052000039509.

POMOZI DA NAĐEMO VAVI petface

Verujemo da će ova maza uskoro biti sa svojom porodicom jer to i zaslužuje. Uključimo se svi!

POMOZI DA NAĐEMO VAVA: Uključimo se svi u potragu! (VIDEO)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO SA PETFACE YOUTUBE KANALA:

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.