Naslovna VESTI PSI Ostavili su je samu i nezaštićenu, DA UMRE U ŠUMI I DIVLJINI!

Ostavili su je samu i nezaštićenu, DA UMRE U ŠUMI I DIVLJINI!

0
da umre u sumi petface

Nakon što je grupa pasa napuštena na planini u Zapadnoj Virdžiniji, spasilačka grupa je izašla na teren kako bi ih sklonili iz divljine. Uspeli su da uhvate sve pse osim jednog, koji se toliko uplašio svojih spasilaca da je pobegao i nije odgovarao na pozive ljudi koji su se dali u potragu za njim.

Džes Rove je u vojsci vozila oružje na vrh planine kada je primetila psa koji se skriao u gomili lišća i prljavštine. Na planini je, nažalost mesto za ljude koji žele da napuste životinje često. Psu je bila potrebna pomoć, izgledao je veoma uplašeno i Rov je znala da mu mora pomoći.

PROČITAJTE I:

7 saveta za vlasnike koji imaju gojazne pse!

-Srce mi se steglo kada sam je pogledala i znala sam da je neću ostaviti na toj planini da umre, rekla je Rove.

Polako je izašla iz kombia i počela lagano prilaziti psu. Očekivala je da će se pas uplašiti, ali je nekako primetila da se pas oseća sigruno.

da umre u sumi petface

-Uopšte se nije uplašila, polako je ustala i krenula prema meni. Polako, ali veoma oprezno, skoro kao da me je analizirala. Konačno kada se osetila potpuno sigurno, prišla mi je i stavila glavu na moje rame, rekla je Rove.

Nakon što je stekla poverenje i dala joj malo ljubavi i pažnje, Rove je unela psa u svoj kombi i odmah je videla kako je loš život imala ova životinja. Bila je neverovatno mršava i imala je šugu, zaražena su joj bila leđa i raseci kod ušiju. Uprkos tome kako je bila zanemarena, mali pas je bio tako srećan i sladak od samog početka, i samo je žele da se druži i maži sa ženom koja ga je spasila.

PROČITAJTE I:

Novi Ginisovi rekorderi: Umeća ovih životinja su stvarno zadivljujuća!

-Ona je toliko slatka i skoro kao da sam videla zahvalnost u njenim očima od samog početka. Ona je stidljiva i obožava kada joj se poklanja pažnja, rekla je Rove.

Pošto je psa odvela veterinaru kako bi je pregledao i prepisao terapiju. Rove je takođe odmah počela da joj traži dom. Iako se jedna porodica javila, ipak su vratili psa nakon jednog dana. Zatim je Rove na svom Fejsbuk nalogu postavila priču o njoj i među njenim prijateljima se našao neko, savršena porodica da joj pruži dom.

Jedan od njenih prijatelja video je sliku i video snimak slatkog, spasenog psa i on nije mogao da prestane razmišljati o ovom psu. Kada su on i njegova devojka saznali da pas još nije pronašao kuću, znali su da će je usvojiti iako su već imali dva velika psa. Psa su nazvali Lil.

da umre u sumi petface

Od trenutka kada je Lil, došla prvi put u dom svojih udomitelja, ona se odmah zaljubila u svoju porodicu. Ona i njen udomitelj imaju posebnu vezu, a ona obožava sa njim da provodi vreme u krevetu.

Puno strpljenja je potrebno da se ovaj pas oporavi, nije lako vratiti veru psu ostavljenom u surovim uslovima, ali uz ljubav koju joj pružaju svi u udomiteljskoj prodici ništa nije teško.

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.