Naslovna VESTI PSI DOBIO JE POMOĆ, ALI OSTAO NA ULICI: Ovaj pas je lutao šumom...

DOBIO JE POMOĆ, ALI OSTAO NA ULICI: Ovaj pas je lutao šumom NAKON NAPADA PASA! (VIDEO)

0
dobio je pomoc petface

Dve žene su nedavno pronašle psa u veoma teškom zdravstvenom stanju, u Džekson stejt šumi u Kaliforniji. Pas je izgledao veoma bolesno, suzile su mu oči, bio je pun svežih i skorelih krmelja, kao i svežih i skorelih slina po njušci i na rubu usta. 

Dafina Libert i Sara Grimes su bile tog dana u šimi kako bi prošetale zajedno svoje konje. Nakon što su ugledale psa, koji je šetao sa viktorijanskom kragnom, koja je bila sva pocepana i polomljena. 

PROČITAJTE I:

TRKA ZA NOVU PORODICU: Ovaj pas je pretrčao petnaest milja kako bi našao pravi dom!

BUBINA PORUKA ZA SVE: “I šta kažete, neće me niko ZATO ŠTO SAM CRNA!?” (VIDEO)

JE L’ VOLITE BRZU VOŽNJU: Ova kuca UŽIVA U VOŽNJI kolicima u kupovini, svaki post sa njim 500 hiljada lajkova! (VIDEO)

Kada su pokušali da priđu psu, on je bio nepoverljiv, ali i pred svega, uz malo bliži pogled na psa, videle su se površinske povrede, koje su krverile. 

Pošto nisu uspele da steknu poverenje psa, odmah su pozvale lokalno društvo za zaštitu životinja koje je stiglo na lice mesta, a pas je ipak prihvatio njihovu pomoć. 

Kod veterinara mu je ukazana prva pomoć, a potom je očitan čip. Očitavanje je bilo uspešno, ali problem je bio taj što se podaci na njemu nisu ažurirali od 2015. godine i tako na sve pozive i pokušaj traženja vlasnika nije bilo odgovora. 

Zato su ove dve žene, koje su pronašle psa, pokušale da pronađu vlasnika po grupama za traženje nestalih životinja na društvenim mrežama, ali nažalost bez uspeha. 

Za sada je pas na veterinarskom tretmanu, svi se nadaju da će dobro podneti terapije i da će sve biti kako treba. Pas je imao povrede od ujeda pasa, ali se ne zna ko mu je pružio pomoć i stavio kragnu oko vrata.

Pas je dobi ime Tander, a biće oglašen za traženje doma, kada bude spreman za to.

Hvala ovim divnim ljudima na požrtvovanosti za psa.

petface viber

POGLEDAJTE BONUS VIDEO SA PETFACE YOUTUBE KANALA:

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstOPSTANAK VRSTE JE U PITANJU: Ubijeno je više od 50 hiljada polarnih medveda! (VIDEO)
Sledeći tekstPORODICA GA VIŠE NE ŽELI: Ovaj pas je ostavljen u skloništu, od tada TUGUJE I NE REAGUJE NA LJUDE I PSE! (VIDEO)

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime